Indivirtual Amsterdam

Indivirtual Amsterdam

Branche
technisch partner in digitale dienstverlening
KvK nummer
34092561
Opgericht
1995
Aantal medewerkers
100
Adres

Indivirtual Amsterdam
MediArena 7
1114 BC Amsterdam
Telefoon: 020 7505 710
Email: info@indivirtual.nl

Website
Social media

Wij zijn Indivirtual, technisch partner in digitale dienstverlening. Wij werken voor en met onze opdrachtgevers aan innovatieve online toepassingen. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Amsterdam of bij de klant op locatie.

Uw bedrijfskritische applicaties mogen geen moment in gevaar komen, uw diensten moeten te allen tijde beschikbaar zijn, uw klantgegevens veilig en uw gebruikerservaring uitstekend. Tegelijk willen uw marketeers profiteren van de nieuwste technologieën en diensten. Waar doet u dan goed aan? Waar liggen de kansen en de risico’s? Wat helpt uw onderneming echt vooruit?

Indivirtual is de technische partner die zekerheid en dynamiek samenbrengt in een dienstverlening die is gebaseerd op meedenken en samenwerken.

Onze kernwaarde: dagelijks voor u werken in het spanningsveld tussen continuïteit en innovatie

Bij Indivirtual hebben we ruim twee decennia ervaring in dit speelveld. In IT-termen een eeuwigheid van ervaring met het vooruithelpen van menig grote organisatie, het ontsluiten van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van interactieve diensten waarmee u echt het verschil maakt bij uw klanten. Onze cases zijn daar het bewijs van. In die periode hebben we geleerd dat nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en andere partijen meer oplevert dan een strikt leverancierschap.

Wij stellen ons op als partner en maken ons vertrouwd met úw situatie en úw processen

In die samenwerking brengt u de inhoudelijke kennis van uw business aan tafel, wij onze ervaring in digitale dienstverlening. Door met u mee te denken, maken we van uw digitale vraagstuk onze uitdaging. We kijken vooruit en zijn kritisch. Een rol die nodig is om oplossingen te realiseren die wérken. En waar uw organisatie trots op kan zijn.