Imtech Building Services

Imtech Building Services

Branche
Bouw
Aantal medewerkers
25.000
Website
Overige informatie

Hoofdkantoor
Rivium Boulevard 122
2909 LK ??Capelle aan den IJssel
Postadres:
Postbus 8584
3009 AN?? ROTTERDAM
Telefoon: 010-4477400
E-mail: Buildings@imtech.nl

Met 25.000 medewerkers en 21.000 klanten realiseert Imtech ruim 4,5 miljard euro aan opbrengsten op jaarbasis. Imtech biedt toegevoegde waarde in de vorm van integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen die leiden tot betere bedrijfsprocessen en meer rendement voor klanten én aan de klanten die zij op hun beurt bedienen. Imtech biedt tevens oplossingen die bijdragen aan een duurzame samenleving, bijvoorbeeld ‘groene’ technologie en technische oplossingen op het gebied van energie, milieu, water en mobiliteit.

Imtech Building Services

richt zich op het leveren van technische oplossingen in de utiliteitsmarkt. Het verzorgen van meerjarig onderhoud is een van de speerpunten, naast grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. We zijn uw partner van consultancy, ontwerp en installatie tot en met professioneel beheer en onderhoud.

Klantgericht
Of het nu om een kantoor, een ziekenhuis, een ministerie of een onderwijsinstelling gaat; onze specialisten stellen zich altijd klantgericht op, met een sterke serviceoriëntatie.

 

Duurzame gebouwen
We zijn ons bewust van het groeiende belang van techniek in gebouwen. Gebouwen worden immers steeds intelligenter en comfortabeler. Imtech Building Services levert geavanceerde ICT-voorzieningen, ingenieuze beveiliging, systemen voor koude- en warmteopslag, energiemonitoring en –management. Met talloze oplossingen dragen we bij aan een duurzame samenleving, bijvoorbeeld op het gebied van energie en milieu.