Ictivity

Ictivity

Branche
ICT
KvK nummer
17119323
Opgericht
1998
Aantal medewerkers
125
Adres
Bezoekadres
Mahatma Gandhilaan 2
5653 ML  Eindhoven

Postadres
Postbus 7066
5605 JB  Eindhoven
Telefoon: 088-4284848

Ictivity Vianen
Bezoekadres
Clarissenhof 5
4133 AB VIANEN

Website
Social media

Onze belofte

IT moet processen efficiënter maken, medewerkers ondersteunen in hun taken en waarde toevoegen aan klanten. Bovendien moet IT de strategische ambities van een organisatie ondersteunen. Dit klinkt logisch, maar er zijn slechts heel weinig organisaties die dit weten te realiseren. Ictivity weet wat er nodig is om dit te bereiken. We nemen operationele werkzaamheden over, van managed services op een specifiek gebied tot outsourcing van de gehele ICT-omgeving. In alle gevallen hebben wij maar één doel voor ogen: jou helpen om de maximale waarde te halen uit ICT. Ictivity brengt de ‘ik’ terug in ICT.

Hier staan wij voor

Er zijn heel veel goede redenen om met Ictivity in zee te gaan. We kunnen er zo een aantal noemen. Maar drie redenen staan voor ons met stip bovenaan. We zijn verantwoordelijk. Transparant. En mensgericht. Op deze drie punten mag je ons altijd afrekenen. Het zijn namelijk zaken die in ieder project en bij iedere klant terugkomen. Deze drie punten, dat zijn wij. Hier staan wij voor.

Verantwoordelijk

We nemen verantwoordelijkheid voor je IT-omgeving en uitdagingen. Dat betekent dat we nét even dat stapje verder gaan. Noem het passie. Noem het betrokkenheid. Noem het service. Wij vinden dat heel gewoon. Want jouw project is daarmee óns project. We rusten niet voor alles draait als een zonnetje. Een paar avonden doorhalen? Geen probleem. Zo flexibel zijn we graag. We zouden niet anders willen.

Mensgericht

IT is er voor de mens. Niet andersom. Dat principe dragen wij bij Ictivity hoog in het vaandel. Mensen staan bij ons altijd in het middelpunt. Of het nou gebruikers, klanten of medewerkers zijn. Dat zie je op allerlei manieren terug. Bijvoorbeeld in onze User Based Computing gedachte. Maar ook in de manier waarop Ictivianen voortdurend in staat gesteld worden om zich te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Het resultaat van die mensgerichte aanpak? Tevreden klanten. Gelukkige gebruikers. En blije medewerkers.

Transparant

Een IT-project mag nooit een black box zijn. Daarom doen wij er alles aan om voortdurend te laten weten wat we gedaan hebben en hoeveel tijd ons dat gekost heeft. Dankzij open calculaties en heldere rapportages kom je nooit voor verrassingen te staan. Die hoge mate van transparantie schept vertrouwen. En vertrouwen is voor ons een absolute voorwaarde voor succesvolle projecten en een fijne samenwerking.