Havas Worldwide Amsterdam

Havas Worldwide Amsterdam

Adres

Havas Worldwide Netherlands
Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam
Telefoon (020) 456 50 00

Website
Euro RSCG heet sinds 24 september 2012 officieel HAVAS Worldwide. Waarom? De wereld is sinds de oprichting van Euro RSCG veranderd. Communicatie is veranderd. Dat vraagt om verandering van de bureauwereld. En in het geval van moedermaatschappij HAVAS om versimpeling. Versimpeling van haar eigen merkstructuur. Havas Worldwide brengt samen met zusterbedrijf Havas Media de verschillende communicatiespecialismen dichter bij elkaar. Zo ontstaat het meest geïntegreerde wereldwijde bureaunetwerk, met een sterk digitaal hart.

Sinds begin 2012 werken Havas Worldwide Amsterdam (voorheen Euro RSCG Amsterdam) en Havas Worldwide Digital Amsterdam (voorheen Euro RSCG 4D) samen. Vanuit een monumentaal pand in Amsterdam. Ze delen niet alleen werk, visie en onderkomen, maar ook hun naam: Havas Worldwide Nederland. Een Nederlands bureau dat gelooft in de kracht van creativiteit, in het idee, maar niet in de beperking van specialismen en media.

 

Dat dit geloof geen papieren geloof is, bewees Havas Worldwide (voormalig Euro RSCG) het afgelopen jaar. De groep ontwikkelde in Nederland diverse campagnes waarin branding, activatie en PR volledig samensmolten (o.a. de Metropole Orkest campagne ‘Wereldwijd Orkest’ en de Citroën DS5 Twitterrace). Deze geïntegreerde campagnes brachten Havas Worldwide terug in de top-10 van meest bekroonde bureaus van Nederland (bron: Adformatie).

 

In Nederland staat Havas Worldwide onder leiding van CEO Rob van Beek en is gevestigd aan de Sarphatistraat in Amsterdam. Zusterbedrijf Havas Media is gevestigd in Amstelveen en staat onder leiding van Roel van den Borne.