GGN Mastering Credit NV

GGN Mastering Credit NV

Branche
Finance
KvK nummer
17240971
Aantal medewerkers
1.500
Adres

Bezoekadres
Vliegend Hertlaan 57
3526 KT Utrecht

Postadres
Postbus 19212
3001 BE Rotterdam

Telefoon 088 – 331 47 47

Website
Social media

Uniek creditmanagement

GGN biedt alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders. Wij hebben alles in huis. Daarnaast adviseren wij bedrijven bij de inrichting van creditmanagement processen, trainen wij medewerkers en bieden uw organisatie (tijdelijke) ondersteuning.

Landelijk actief

GGN heeft 28 incasso- en gerechtsdeurwaarder-vestigingen verspreid over heel Nederland. In de loop der jaren hebben we een waardevol netwerk opgebouwd waarin gedegen kennis van de lokale markten en de regionale wet- en regelgeving centraal staan.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Utrecht. Hier zijn het bestuur en een aantal ondersteunende stafdiensten gehuisvest, tezamen met de landelijk werkende onderdelen als Academy, etachering en Internationaal. Ook Incasso is in Utrecht gevestigd, dit bedrijfsonderdeel bedient de large accounts op het gebied van minnelijke incasso.

Deskundige medewerkers

In totaal telt onze organisatie ruim 1500 medewerkers, onder wie meer dan 140 (kandidaat-) gerechtsdeurwaarders, 500 incassospecialisten en 55 juristen. Daarnaast beschikt het bedrijf over een uitgebreid netwerk van incassopartners in én buiten Europa.