Generali verzekeringsgroep

Generali verzekeringsgroep

Branche
Finance - Verzekeringen
Website
Overige informatie

Bezoekadres:

Diemerhof 42
1112 XN?? Diemen
Postadres:

Postbus 1888
1110 CL?? Diemen

Telefoon: 020-6604444

E-mail:??info@generali.nl

Missie

“Wij zijn dé specialist in pensioen- en inkomensverzekeringen.
                Wij beloven niet. Wij verzekeren!”

Visie

Onze klanten

Onze klanten hebben behoefte aan een duidelijke, eerlijke en op hun situatie toegesneden dienstverlening. Wij verzekeren daarom op maat en bieden oplossingen die in concrete behoeften voorzien. Onze producten zijn transparant en hebben een correcte prijs.

Het intermediair

Het intermediair is een onmisbare schakel in onze dienstverlening. Daarom werken wij nauw samen met het professionele intermediair. Wij delen onze deskundigheid en zetten deze in om concrete oplossingen te bieden. Wij zorgen dat het intermediair plezierig zaken doet met Generali.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn Generali en bepalen het succes van onze organisatie. Teamgeest, oprechte interesse en inlevingsvermogen zorgen voor duurzame en klantgerichte relaties. Elke medewerker neemt zijn eigen verantwoordelijkheid, investeert continu in kennis en vaardigheden en deelt deze met zijn collega’s. Generali draagt zorg voor uitstekende werkomstandigheden en een klimaat waarin plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap optimaal tot uiting komen.

Generali Group

Generali Group biedt een internationaal netwerk van kennis en klanten. Hierbinnen delen wij onze deskundigheid actief. Om duurzaam waarde te genereren investeren wij continu in de ontwikkeling van onze organisatie én onze diensten. Hierdoor dragen wij bij aan het internationale succes en blijven wij waardevol voor Generali Group.

Wij verzekeren op solide basis

Generali verzekeringsgroep maakt onderdeel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Generali verzekeringsgroep is een zelfstandige en solide verzekeraar met een sterke financiële positie. Deze danken wij vooral aan ons eigen degelijke ondernemingsbeleid. Wij zijn trots op de solvabiliteit van onze verzekeringsgroep die met 273% (31 december 2009), bijna drie maal zoveel is als wettelijk verplicht. Hiermee kunnen wij meer dan voldoende zekerheden stellen tegenover de verzekerde risico's.