Experis Peak-IT

Experis Peak-IT

Branche
Informatietechnologie en services
Opgericht
2005
Adres

Experis PEAK-IT

Gooimeer 6-19
1411 DD Naarden

Telefoon: 088-130 45 00

E‐mail: info@peak-it.nl

Website
Social media

De IT-afdeling is onmisbaar. Zonder goedwerkende infrastructuur is er geen business mogelijk. En gezien de technologieën elkaar in een rap tempo opvolgen, is het cruciaal om ware IT-professionals aan boord te hebben. Zo kunt u meegaan met de trends en wordt continuïteit gewaarborgd. Maar hoe komt u aan de beste IT’ers die voor continuïteit, kwaliteit en veiligheid zorgen?

Wij bieden een breed scala aan diensten en oplossing, aangepast aan uw capaciteitsvraagstuk. Van volledige bemanning van een afdeling tot het uit handen geven van uw beheer en support. U kunt het niet zo gek bedenken of wij helpen u erbij.

• Detachering – door detacheren verder excelleren, hierbij bouwen we samen met u aan gedeelde doelstellingen.

• Co-sourcing –samen organiseren we afdelingen, waar PEAK-IT de verantwoordelijkheden voor capaciteit overneemt.

• Outsourcing – dit is de ultieme vorm van meerwaarde creëren door op te schuiven in verantwoordelijkheid en resultaten te garanderen.

PEAK-IT is uw business partner op het gebied van IT-beheer, -support en -advies. Wij denken met u en uw organisatie mee en kijken naar de korte én lange termijn. Continuïteit en service+ staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zien IT als business enabler. Oftewel, IT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn en dient tegelijkertijd als een hefboom voor groei. Zo kunt u als organisatie uw tijd en geld weer volledig richten op uw kerntaken.

PEAK-IT is net als de bedrijven iSense en Experis Ciber, onderdeel van Experis. Daarmee is Experis een van de grootste spelers op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.