Experian Nederland

Experian Nederland

Branche
Informatieleverancier
KvK nummer
30103666
Adres

Experian Nederland
Grote Marktstraat 49
2511 BH Den Haag

Postadres
Postbus 13128
2501 EC Den Haag
Telefoon: (070) 440 40 00
E-mail: info@nl.experian.com

Website
Experian is wereldwijd leider in het verstrekken van informatie en analyse- en marketingservices aan bedrijven en consumenten. Het doel: helpen bij het beheer van de risico’s en opbrengsten van commerciële en financiële beslissingen. Dankzij onze omvangrijke kennis van personen, markten en economieën helpen wij u bij het vinden, ontwikkelen en beheren van klantenrelaties om uw bedrijf winstgevender te maken. Onze drie hoofdactiviteiten zijn: Credit Services, Decision Analytics en Marketing Services.

Credit Services

Wij helpen bedrijven bij het verkrijgen van inzicht in risico’s als het gaat om kredietverstrekking aan consumenten en kleine bedrijven. Onze informatie stelt u in staat beter gefundeerde beslissingen te nemen betreffende leningverstrekkingen. Ook vergemakkelijken en versnellen we het afsluiten van financieringen voor uw klanten.

Decision Analytics

Wij leveren analytische vaardigheden en specialistische softwareproducten, die uw bedrijf in staat stelt de snelheid en kwaliteit van uw besluitvorming te vergroten. Wij helpen u uw kredietverleningstrategieën te optimaliseren en snel veranderingen door te voeren.

Marketing Services

Wij helpen uw bedrijf bij het vinden van nieuwe klanten en het intensiveren van bestaande relaties. Zo maken wij het u mogelijk op de meest effectieve wijze en met het meest geschikte aanbod met (potentiële) klanten te communiceren.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende bedrijfstakken, zoals financiële dienstverlening, retail, postorder, telecom, utiliteit, media, verzekeringen, automotive, vrijetijdsbesteding, e-commerce, productie, vastgoed en overheid.

De Experian Group staat genoteerd aan de London Stock Exchange (EXPN) en is opgenomen in de FTSE 100 index. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dublin, Ierland, de operationele hoofdkantoren bevinden zich in Costa Mesa, Californië en Nottingham, UK. Experian heeft meer dan 15.500 medewerkers in 40 landen wereldwijd en ondersteunt klanten in meer dan 90 landen. De jaarlijkse verkopen bedragen meer dan $ 3.9 miljard. Meer informatie vindt u op www.experiangroup.com.