E-Storage

E-Storage

Branche
IT Services and IT Consulting
KvK nummer
30176894
Opgericht
1999
Aantal medewerkers
50
Adres

E-Storage
Burgemeester Verderlaan 11
3544 AD Utrecht

Telefoon: (030) 608 42 00
E-mail: marketinginfo@e-storage.nl

Website
Social media

Over E-Storage

Wat we doen Iedere klant is anders en de ontwikkelingen in de markt gaan razend snel, daar hebben wij onze dienstverlening op aangepast. We ondersteunen je hybride data-infrastructuur vanuit vier diensten

E-Storage Cyber Recovery Services
Er zeker van zijn dat de continuïteit van je organisatie altijd geborgd is bij cybercalamiteiten? Wij bieden vier cyber recovery services aan die je data infrastructuur weerbaar maken en houden.

E-Storage Archive Vault
Je archieven duurzaam toegankelijk opslaan terwijl de integriteit en authenticiteit gewaarborgd is gedurende de hele bewaartermijn? We hebben kennis en ervaring met oplossingen voor het langdurig opslaan van grote hoeveelheden archief data, op een veilige en kosten efficiënte manier.

E-Storage Data Migration Services
Bijzonder complexe migraties door omvang en impact op een veilige manier uitvoeren waarbij de kosten beheersbaar blijven en je dienstverlening niet in gevaar komt? Wij hebben ervaring met het voorspelbaar en haalbaar maken van de meest complexe migraties.

E-Storage Data Infrastructure Management
Waarborgen van je bedrijfscontinuïteit door het continue monitoren en optimaliseren van je data infrastructuur? Wij hebben hiervoor de vakmensen met specialistische kennis en passende IT oplossingen in huis.

Onze markten We leveren onze specifieke oplossingen in vier sectoren: Financiële Instellingen, Overheid, Gezondheidszorg en IT-dienstverlening. In andere sectoren gaan we interessante uitdagingen zeker niet uit de weg.