DQ&A

DQ&A

Branche
Internet
Adres

DQ&A Media Group
Westeinde 3a
2275 AA Voorburg
Telefoon: (070) 300 19 50

Website

DQ&A Media Group is een one-stop-shop company voor display advertising. Wij zijn gespecialiseerd in real-time performance marketing & technology services. DQ&A Media Group heeft meer dan 100 online specialisten in dienst verspreid over diverse internationale kantoren en we helpen onze klanten in meer dan 10 verschillende talen. We werken resultaatgericht, maken gebruik van real-time advertising technologieën en verwerken online advertising data tot informatie door het faciliteren, opzetten, uitvoeren, analyseren en optimaliseren van online marketing campagnes voor uitgevers en adverteerders.

Als een real-time performance agency faciliteren we de technologie die benodigd is om online advertising campagnes live te krijgen. We werken met korte en efficiënte lijnen, maken gebruik van ‘state of the art’ technologie om media real-time in te kopen en werken met ervaren ad operators, media-inkopers en consultants om campagnes optimaal te laten performen. Door gebruik te maken van high-end tools voor analyse, optimalisatie en rapportage zijn adverteerders tevens gegarandeerd van een volledige transparante totaaloplossing voor hun online marketing activiteiten en realisatie van hun doelstellingen.

Voor uitgevers biedt DQ&A Media Group een scala aan diensten en oplossingen waarbij het optimaliseren van advertentie-inkomsten en operational excellence centraal staan. Het gehele proces van ad serving technologie tot en met het verhogen van de eCPM wordt verzorgd. Onze consultants zorgen ervoor dat uitgevers de beste oplossingen in huis hebben om hun sites concurrentievoordeel te geven om topadverteerders aan te trekken.

DQ&A Media Group is ontstaan op de 10e verjaardag van DQ&A toen respectievelijk het affiliate netwerk Adsimilis, Mobile Agency Adgibbon en het Zwitserse online marketing agency Admazing werden geacquireerd.