DPA Professionals

DPA Professionals

Branche
HRM - Detachering
KvK nummer
34112593
Opgericht
1990
Aantal medewerkers
850
Adres
DPA Hoofdkantoor

Bezoekadres
Gatwickstraat 11
1043 GL  Amsterdam

Postadres
Postbus 9396
1006 AJ  Amsterdam
Telefoon: 020-5151555
E-mail: info@dpagroep.nl

Website
Social media

Profiel

DPA helpt professionals om hun kennis en kunde te ontwikkelen en aan te wenden in passende opdrachten, projecten en posities. Door effectieve selectie en matching voorzien we opdrachtgevers van de juiste specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. Het motto ‘Improving your performance’ benadrukt onze ambitie om zowel professionals als opdrachtgevers te faciliteren in hun ontwikkeling en groei.

Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

Wat kennis en vaardigheden betreft, zien we stilstand als achteruitgang. Dus werken we doorlopend aan het ontwikkelen van competenties en het uitbreiden en vernieuwen van de vakinhoudelijke kennis van onze professionals. We investeren in hun professionele en persoonlijke groei door coaching, cursussen, training, workshops, competence centers en kennisplatforms, en door het initiëren van nieuwe opleidingen en traineeprogramma’s via DPA Academy. Maar bovenal door hen werk aan te reiken dat ertoe doet en uitdagingen die bij hen passen.

Heldere focus

We richten ons op de vakgebieden Banking & Insurance, Engineering & Consultancy, Finance & Control, International, IT, Legal, Marketing, Public en Supply Chain & Procurement. Via gespecialiseerde business units brengen we opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. Professionals die uitdagend werk van grote betekenis achten, aangezien zij zich willen blijven ontwikkelen. Die organisaties meer toegevoegde waarde kunnen bieden doordat ze actief zijn in de juiste rol. Samen met deze professionals en onze opdrachtgevers werken we aan prestatieverbetering, en samen willen we concurrerend zijn én blijven.

Kernwaarden

DPA is een landelijk actieve dienstverlener met ruim 1.600 medewerkers en een winstgevende jaaromzet van 116,3 miljoen euro. Kundig, verbonden, ondernemend, persoonlijk en integer: dat zijn de kernwaarden waarmee we invulling aan onze groeiambities geven. De onderneming is in 1992 opgericht als DPA Audit Detachment en kreeg in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Na het samengaan met de Nederlandse Interim Groep in 2011 voegden onder andere Benkis, Fagro en ConQuaestor Interim Professionals zich bij de groep.