De Meeuw

De Meeuw

Branche
bouw
Opgericht
1929
Aantal medewerkers
201-500
Adres

Industrieweg 8
5688 DP Oirschot

Postbus 18
5688 ZG Oirschot

Telefoon: (0499) 57 20 24

E‐mail: info@demeeuw.com

Website
Social media
Overige informatie
specialismen: Flexibel bouwen, Aanpasbare huisvesting, Modulair bouwen, Tijdelijke huisvesting, Onderwijshuisvesting, Zorghuisvesting, Kantoren, Noodhuisvesting, Flexibele woonoplossingen, Duurzaam Bouwen, Bouwplaatsinrichting, Studentenhuisvesting en Tiny house

De Meeuw is een Europees toonaangevende bouwer van flexibele huisvestingsoplossingen. Met een modulaire bouwmethode bieden we moderne oplossingen voor zowel voor urgente huisvesting als voor projecten met een permanent karakter. Daarmee lopen we voorop voor de toenemende vraag naar flexibele, aanpasbare huisvestingsoplossingen.

Of het nu gaat om oplossingen in gezondheidszorg, onderwijs, overheid, bedrijfsleven, industrie, bouwplaatsinrichting, studentenhuisvesting of andere woonoplossingen…De Meeuw innoveert al ruim 85 jaar de bebouwde wereld. Met vestigingen in Nederland, België, Zwitserland en Roemenië realiseert De Meeuw projecten in heel Europa en het Midden-Oosten.

De modulaire bouwmethode van De Meeuw geeft antwoord op heel veel actuele vragen in de bouwsector. Vragen die dringend móeten worden beantwoord. Immers, gerekend over de gehele levenscyclus van bouwwerken neemt de bouw ongeveer de helft van het energieverbruik en de CO2-uitstoot – wereldwijd! – voor zijn rekening. De sector zorgt bovendien voor onevenredig veel afval en transport. En de faalkosten en de geringe winstmarges zoals de bouw die kent, zouden in geen enkele andere bedrijfstak acceptabel zijn. Het móet anders. En dat kan…met modulair bouwen.