De Goudse Verzekeringen

De Goudse Verzekeringen

Branche
Finance - Verzekeringen
Website
Overige informatie

Bezoekadres:
Bouwmeesterplein 1
2801 BX?? Gouda
Postadres:
Postbus 9
2800 MA?? Gouda

Telefoon: 0182-544544

E-mail:??info@goudse.nl

Ondernemers in verzekeringen

De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. De historie van De Goudse start in 1924, wanneer Geert Bouwmeester het bedrijf opricht. Zijn familie bezit ook vandaag de dag nog nagenoeg alle aandelen in De Goudse. De totale jaaromzet bedraagt circa € 720 mln. De Goudse heeft ongeveer 900 medewerkers in dienst. Klik hier voor alle kerncijfers of het jaarverslag.

Samenwerking met assurantieadviseurs

In Nederland werken wij voor onze distributie samen met onafhankelijke professionele assurantieadviseurs en andere distributiepartners. Dit sluit optimaal aan op onze visie, missie en strategie.

 

Vooraanstaande positie
De Goudse is sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen. Met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen hebben wij een vooraanstaande positie in de markt. Dankzij onze organisatiestructuur kan ons management snel en daadkrachtig inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op verzekeringen voor ondernemers: de doelgroep die naadloos aansluit bij het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

 

Het kantoor van De Goudse staat in Gouda, terwijl dochteronderneming Algemene Zeeuwse Verzekering Maatschappij N.V. is gevestigd in Middelburg. De Nederlandse werkmaatschappijen – met uitzondering van De Zeeuwse verzekeringen en SFS verzekeringen – treden naar buiten onder het label 'De Goudse'.