CWS Nederland

CWS Nederland

Branche
Facilitair Dienstverlener
KvK nummer
16044594
Opgericht
2001
Adres

CWS Nederland B.V.
De Beverspijken 16
5221 ED ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: +31 73 6 338 338
E-mail: info.nl@cws.com

Initial
Telefoon: 0800 1899

Website
Social media

CWS & Initial een sterke service partner

In juni 2017 hebben CWS & Initial hun krachten gebundeld in een joint venture, met als doel om samen onze klanten nog beter van dienst te zijn. CWS & Initial zijn een van de meest toonaangevende service partners als het gaat om textieldiensten en sanitaire hygiëne. De diensten worden aangeboden via flexibele huur- en servicecontracten. Klanten profiteren van de transparante kosten en professionele allround dienstverlening, inclusief persoonlijk advies, regelmatig onderhoud van de apparatuur en professionele behandeling van handdoekrollen en matten.

Sociale en ecologische aspecten hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in onze dienstverlening. Of het nu gaat om het ontwikkelen en aanbieden van Washroom apparatuur of het leveren en servicen van Dustcontrol matten – zowel mens als milieu profiteert van onze full service. Immers, als innovatieve leider, nemen we onze verantwoordelijkheid om milieuvriendelijke en hygiënische maatregelen over te brengen op de maatschappij.

Onze visie:

Het is onze intentie om de meest toonaangevende, meest innovatieve en duurzame serviceorganisatie op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten te zijn.

Onze missie:

Wij staan voor hygiëne en veiligheid op de werkplek. Zodoende leveren we een bijdrage aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van medewerkers en de maatschappij. We hebben belang bij het efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen in onze service cycli. Wij geven om onze mensen en om het milieu en het veiligstellen van een duurzame toekomst voor onze onderneming en volgende generaties.

Filosofie

Onze filosofie is “Serving you – Serving nature”. Hiermee benadrukken we als full-service dienstverlener dat de klant als altijd centraal staat (…serving you) en dat daarbij wordt gestreefd naar een grote verantwoording en betrokkenheid bij het milieu (…serving nature).

We profiteren daarbij van tientallen jaren van kennis van de markt, ons onderscheidend door kwaliteit en innovatie en ons voortdurend ontwikkelend in samenwerking met gerenommeerde onderzoeksinstituten.

Over CWS Nederland

CWS Nederland B.V. is een dochteronderneming van één van de internationaal toonaangevende leveranciers van professionele en innovatieve allround oplossingen voor sanitaire ruimtes en textieldiensten. Hiertoe behoren o.a. de bekende CWS-handdoek-, zeep-en geur-dispensers, entreematten en milieuvriendelijke sensor-kraanconcepten en Washroom Media. Onze klanten profiteren van de professionele allround dienstverlening, inclusief persoonlijk advies en regelmatig onderhoud. CWS Nederland is een van de 16 nationale dochterondernemingen van de CWS-boco Group. Deze groep heeft in juni 2017 met Initial een joint venture in Centraal-Europa gesloten. Het bedrijf heeft circa 10.800 medewerkers in dienst.

Over Initial Nederland

Initial biedt innovatieve en milieuvriendelijke diensten en oplossingen op het gebied van  sanitaire hygiëne en bedrijfskleding voor grote en kleine organisaties in diverse sectoren, zoals kantoren, overheid, scholen, voedselproductie, horeca, medische en paramedische sector, industrie, detailhandel, logistiek en transport.

Initial heeft in juni 2017 een joint venture voor Centraal-Europa met CWS-boco gesloten. Het bedrijf heeft 16 nationale dochterondernemingen en heeft circa 10.800 werknemers over de hele wereld.