Connectis

Connectis

Branche
leverancier van online identificatie-infrastructuur
KvK nummer
24444001
Opgericht
2007
Aantal medewerkers
150
Adres

Connectis
Weena 327-329
3013 AL Rotterdam

Postadres:
Postbus 975
3000 AZ Rotterdam
Telefoon: 088-012 02 22
E-mail: sales@connectis.com

 

Website
Social media

Wie is Connectis

De digitalisering leidt wereldwijd tot steeds meer online identificatie- en inlogmogelijkheden. De uitdagingen op het gebied van online identificatie zijn complex. Privacy, beveiliging, regelgeving, technische beperkingen en gebruikersgemak zijn soms lastig met elkaar te combineren. Connectis is als geen ander in staat om u hierbij te ondersteunen.

Connectis is een leverancier van online identificatie-infrastructuur die organisaties, sectoren en landen verbindt.

Connectis is opgericht in 2008. Sinds 2017 zijn we onderdeel van SIDN, de beheerder van het .nl-domein. Onze oplossingen maken het mogelijk dat uw klanten inloggen met DigiD, eHerkenning, Facebook, Google, eIDAS, Bank-ID/iDIN en vele andere inlogmiddelen. Met een centrale verbinding zorgen wij ervoor dat uw klanten zo gemakkelijk en veilig mogelijk toegang krijgen tot uw online diensten.

Meer dan 250 organisaties gebruiken onze gecertificeerde makelaar voor het online identificeren van meer dan 10 miljoen gebruikers. Ruim 50.000 organisaties maken gebruik van onze software en eHerkenningsmiddelen voor het veilig inloggen bij publieke en private diensten. 70 procent van alle transacties binnen eHerkenning loopt via de software en infrastructuur van Connectis.