Cegeka

Cegeka

Branche
ICT
Website
Overige informatie

Gildetrom 27-33
3905 TB Veenendaal

0318-410000

Vanaf 1 januari 2011 gaat DataBalk verder onder de naam Cegeka en daarmee zijn wij onderdeel van de Cegeka Groep, een innovatieve en toonaangevende dienstverlener in de Benelux. Dankzij deze belangrijke stap kunnen wij u nog beter adviseren en ondersteunen. Vanaf 1 januari is ook de nieuwe entiteit outsourcing actief in Nederland, zodat ons aanbod volledig aansluit bij de vraag van onze klanten.

 

Sectoren

Cegeka richt zich op drie belangrijke sectoren, waarin wij sinds 1982 kennis en ervaring hebben opgebouwd:

  • Wonen
  • Zorg
  • MKB

 

ERP: koop of huur

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u de softwareproducten en –diensten leveren die u verder helpen. Om uw kernactiviteiten en processen zo goed mogelijk te ondersteunen bieden wij Microsoft-ERP-oplossingen, volgens een koop- of huurmodel: van eigen ICT-omgeving tot complete outsourcing (ASP). Wij adviseren u graag over de oplossingen en modellen die u de meeste voordelen bieden.

Van dichtbij meemaken

De kracht van Cegeka wordt gevormd door de kennis van uw branche, van uw uitdagingen en van uw processen. Van dichtbij meemaken: dat is ons uitgangspunt. Wij zijn een partij die dicht bij u staat, meemaakt wat ú meemaakt. Alleen zo kunnen wij tegemoetkomen aan uw wensen, eisen en behoeften.