Canon Nederland N.V.

Canon Nederland N.V.

Branche
Digital Imaging en Informatie Technologie
KvK nummer
34045532
Opgericht
1937
Aantal medewerkers
1.250
Adres

Canon Nederland NV

Hoofdkantoor
Brabantlaan 2
5216 TV ’s-Hertogenbosch

Postadres
Postbus 800
5201 AV ’s-Hertogenbosch

Telefoon: (073) 681 58 15
E‐mail: info@canon.nl

Vestging Amstelveen
Bovenkerkerweg 59
1185 XB Amstelveen
Telefoon: 020-7149400

Postadres
Postbus 287
1180 AG Amstelveen

Website
Social media

Informatie over Canon

Canon is een wereldwijde leverancier van technologieën op het gebied van digitale beeldverwerking. Het bedrijf is in 1937 opgericht in Japan en heeft meer dan 187.000 werknemers in marketing- en productievestigingen in Japan, Amerika, Europa, Azië en Oceanië.

Canon is de toonaangevende naam in beeldverwerking en is dat in de afgelopen 80 jaar geweest. Canon is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor digitale beeldverwerking voor consumenten, bedrijven en professionals. De nadruk op technologie maakt deel uit van het bedrijfs-DNA en Canon zet zich in om mensen een nieuwe voorstelling te geven van wat mogelijk is met beeldverwerking.

Canon gebruikt beeldverwerkingstechnologieën om verder te gaan dan het uitgebreide assortiment bestaande producten om zo nieuwe markten aan te boren waar de Canon-beeldtechnologie de grenzen van de mogelijkheden kan oprekken. Dit gaat tot satellietontwikkeling, medische ontwikkelingen, meer mogelijkheden van printapparatuur en industriële apparatuur en netwerkvideocamera’s waarmee wordt bijgedragen aan de bouw van slimme steden. De kernkracht van Canon in optische technologie en beeldtechnologie draagt ook bij aan de vooruitgang in de astronomie.

Door voortdurend nieuwe uitdagingen te overwinnen, gelooft Canon dat het de eigen bedrijfsfilosofie van “Kyosei” kan handhaven. Deze vormt een onderstreping van de toewijding van Canon aan het streven dat alle mensen, ongeacht ras, godsdienst of cultuur harmonieus samenleven en samenwerken voor het algemeen belang en bijdragen aan een welvarende samenleving.