Buyitdirect

Buyitdirect

Branche
Groothandel in computers randapparatuur en software
KvK nummer
34089347
Adres

Kruisweg 661-665
2132 NC Hoofddorp
Telefoon: (023) 567 08 10
Email: info@buyitdirect.com

Website
Social media

De beste ICT-oplossing voor uw ICT-vraagstuk

Buyitdirect denkt graag met u mee over ICT-vraagstukken die binnen uw organisatie spelen. Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van cloud, print, e-procurement of inkoop of configuratie en beheer, onze specialisten staan voor u klaar.

Elke organisatie is anders en heeft andere wensen, eisen en belangen. Die zijn dan ook altijd het uitgangspunt in ons advies. Wij luisteren goed naar uw vraag om te kunnen bepalen waar de knelpunten zitten. Zo kunnen we uw functionele vraag vertalen naar praktische ICT-oplossingen die voor u werken. Samen maken we een doeltreffend plan van aanpak en gaan we aan de slag!

WAAS, de werkplek zonder zorgen betaalt u voortaan per maand.

Een werkplek ingericht op basis van uw eisen en wensen, inclusief software, diensten en aanverwante producten van verschillende fabrikanten: dat is Werkplek-as-a-Service. Hiermee biedt Buyitdirect flexibiliteit, vooraf inzicht in de maandelijkse kosten en zorgeloos werken. U betaalt per werkplek per maand en dat op één factuur.

Onze specialisten staan voor u klaar!

Onze specialisten volgen doorlopend trainingen om hun product- en marktkennis op peil te houden. Zo kunnen zij u voorzien van creatief advies en u verrassen met innovatieve oplossingen. Ook weten onze specialisten dat korte communicatielijnen leiden tot de beste oplossingen. Zij komen daarom regelmatig bij u langs voor een goed gesprek en een helder advies.

Specifieke sectoren, specifieke eisen

Naast specialisten op de diverse ICT-gebieden, hebben we ook specialisten in huis met veel ervaring in bepaalde sectoren, zoals onderwijs, zorg en overheid. Stuk voor stuk sectoren waar op ICT-gebied specifieke vragen en eisen een rol spelen. Bijvoorbeeld op het gebied van continuïteit, beheersbaarheid, security en privacy. Vanuit onze ervaring binnen deze sectoren, kunnen we u adviseren over de ICT-oplossingen die hier het beste bij passen.