Bureau Zuidema

Bureau Zuidema

Branche
Organisatie & Advies
Aantal medewerkers
60
Website
Overige informatie

Bureau Zuidema bv???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Olmenlaan 4?? Leusden
Postadres:
Postbus 127
3830 AC ??Leusden

Telefoon: 033-4345800

Bureau Zuidema – the influence company- is een Nederlands advies- en trainingsbureau met een Europese oriëntatie. Wij ontwikkelen talenten van mensen om organisaties te laten groeien. We werken vanuit een unieke expertise op het gebied van Invloed en Beïnvloeding. Bureau Zuidema is gericht op duurzame ontwikkeling van kennis en expertise. Wij delen deze ontwikkeling graag met onze klanten en partners.

Invloed op groei en ontwikkeling
Bij ons gedrag speelt beïnvloeding eigenlijk altijd een rol. De centrale vraag is steeds ‘Hoe krijg ik mensen mee? Hoe bereik ik het resultaat dat ik wil bereiken?’. Het Invloedmodel® geeft uniek inzicht en concrete handvatten om met dergelijke situaties om te gaan, om te leren hoe je gesprekken en situaties kunt sturen door bewust gebruik te maken van verschillende invloedstijlen. Zo kun je een optimaal resultaat behalen met versterking van de relatie. Het talent van mensen vormt daarbij het uitgangspunt; het doel is beter worden in dat waar je goed in bent. Groei en ontwikkeling, dat is waar het om draait.

Invloed door samenwerken en ontwikkelen
Vanuit onze expertise op het gebied van invloed en beïnvloeding hebben we een uitgebreid aanbod aan open trainingen rondom persoonlijke effectiviteit, leiderschap en medezeggenschap. Daarnaast ondersteunen we organisaties bij het op maat invullen van hun leervraag. Daarbij gaan we graag samen op zoek naar originele en verfrissende manieren om individuen en organisaties te ontwikkelen.

Bureau Zuidema geeft de samenwerking en ontwikkeling vorm binnen de eigen organisatie, maar ook met onze freelance partners, klanten, collega’s van andere bureaus, business schools en universiteiten. Bij samenwerken en ontwikkelen werken wij vanuit een ontwikkeling die is gebaseerd op verwondering, op het nodig hebben van een vraag en op nieuwsgierigheid. Niet laten zien hoeveel je weet, maar willen ontdekken.

 

Invloed via kwaliteit en effect
Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en het effect hiervan op individuen en organisaties. De feedback die we krijgen uit onze omgeving is daarbij zeer belangrijke input. Naast ons klanttevredenheidsonderzoek evalueren wij onze dienstverlening per training. Alleen zo zijn wij in staat kritisch naar onszelf te kijken en het effect van onze trainingen te vergroten.

Leren betekent voortdurend om je heen kijken, verwonderd zijn over wat je ziet en je afvragen wat je daarvan kunt leren.

Vanuit onze visie op leren kijken wij hoe leren en ontwikkelen kan bijdragen aan een organisatie. Daarbij zijn voor ons zowel resultaat als creativiteit en innovatie van belang en werken we graag met verrassende nieuwe vormen van formeel en informeel leren en ontwikkelen.

Bureau Zuidema bewaakt constant de eigen kwaliteit en is:
• Certiked ISO – 9001 gecertificeerd.
• CEDEO-erkend.
• VETRON-lid.
• ROA-lid.
• GBIO-erkend.
• CRKBO-erkend.

 

Organisatie
Wij bestaan uit ongeveer 60 medewerkers, waarvan 40 trainers. Daarnaast werken we met een beperkte kring van freelance trainers en adviseurs. Wij werken vanuit ons kantoor in Leusden.