BouwGenius

BouwGenius

Branche
Bouw
Website
Overige informatie

BouwGenius BV

James Wattstraat 1

8013 PX Zwolle

Telefoon: (038) 455 39 10

Fax: (038) 455 39 11

Sinds 2001 biedt BouwGenius ondernemers in de bouw brede dienstverlening aan ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Steeds vaker worden ondernemers gedwongen, gezien de complexiteit van het managen van een bouwonderneming, extern kennis of ondersteuning te zoeken.

Overgenomen door TecLine International juni 2011

BouwGenius houdt zich primair bezig met het leveren van flexibele arbeid in de bouw en techniek. Daarbij gaat het om ervaren vakmensen, jong opgeleiden, ondersteunend personeel alsmede het UTA personeel. Van timmerlieden tot steigermonteurs, van metselaars tot electriciëns, van bouwopruimers tot projectleiders. Vakmannen die in dienst zijn van ons worden geplaatst op uw projecten, op momenten dat ze daar ook daadwerkelijk nodig zijn. Alle zaken betreffende arbeidsvoorwaarden, verloning en afdrachten worden afgehandeld via ons. U betaalt één tarief en daarmee is voor u de kous af. Vaak leidt dit uiteindelijk tot een betere logistiek en daarmee hoger rendement.

Naast het inhuren op urenbasis zijn wij ook actief op de arbeidsmarkt met wervings- en selectietrajecten. Klantspecifiek worden zoekacties uitgezet naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg, om de juiste persoon voor de vacante functie te vinden. Veelal vanuit ons eigen netwerk, en altijd na een intensieve screening van de potentiële kandidaat alsook de in te vullen functie.

Verder leveren wij managementondersteuning bij complexe vraagstukken, advies als het gaat om communicatieconcepten en hulp bij het reïntegreren of outsourcen van personeel.

Met de kernwaarden Betrokkenheid, Ondernemerschap en Vakmanschap als uitgangspunten richt BouwGenius zich op maximale ontzorging voor haar opdrachtgevers met betrekking tot personeelsvraagstukken.