BDO Accountants & Adviseurs

BDO Accountants & Adviseurs

Branche
accountancy
KvK nummer
17171188
Opgericht
2000
Aantal medewerkers
2.150
Adres

BDO Accountants & Adviseurs
Postbus 229
5600 AE Eindhoven
Telefoon: (040) 269 81 11
info@bdo.nl

BDO Utrecht
Van Deventerlaan 101
3528 AG Utrecht
Telefoon: (030) 284 98 00
E-mail: Utrecht@bdo.nl

Website
Social media

Onze belofte: nieuwe perspectieven

In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken. En een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook vernieuwen. Open staan voor verandering. En met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent.

BDO kijkt graag met u vooruit. Samen komen we tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen in uw markt. Samen creëren we nieuwe perspectieven.

Onze kernwaarden

Onze rol als adviseur en onafhankelijke accountant vraagt om vertrouwen. En om integer en maatschappelijk verantwoord handelen. Daarom werken we bij BDO al ruim 80 jaar volgens een aantal gemeenschappelijke principes. Samen vormen ze onze vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Deze principes zitten in ons DNA en bepalen ons dagelijkse doen en laten. Binnen én buiten de organisatie. Zo geven we richting aan onze ambitie om de allerbeste service en topkwaliteit te leveren aan onze klanten. En zo creëren we ook als werkgever nieuwe perspectieven, door partners en medewerkers uitdaging te bieden en ruimte om de eigen talenten te ontdekken en benutten.

Onze bedrijfscode

Wij willen transparant zijn over onze ambities en over de wijze waarop we hieraan invulling willen geven.
Daarom hebben we een bedrijfscode opgesteld zodat klanten, medewerkers en de maatschappij weten wat zij van ons mogen verwachten en waarop zij ons mogen aanspreken. Onze bedrijfscode geeft aan waar wij voor staan. Wat onze principes en kernwaarden zijn, die richting geven aan de wijze waarop onze professionals dagelijks hun rol vervullen.