Avanade

Avanade

Website
Overige informatie

Hoofdkantoor
Avanade Netherlands BV
Courtyard Building
Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht

T. 036 808 0681 

info-nl@avanade.com

 

       

Sinds de vroege jaren 2000 veranderde digitale technologieën onze levens. Een spannende tijd voor de IT. Met elke innovatie werd het duidelijker dat digitaal de toekomst was.Avanade is in deze pionierstijd ontstaan. In april 2000 werd Avanade opgericht door twee reuzen in de sector – Accenture en Microsoft. Ze hadden slechts één doelstelling: wereldwijd innovatieve services en oplossingen aan organisaties leveren met het Microsoft-platform.

Onze groei
Sinds de oprichting hebben we fenomenale groei doorgemaakt, die zich tot op heden doorzet. We zijn een van de meest succesvolle joint ventures in de technologiebranche. Onze belangrijkste mijlpalen geven aan hoe we dat hebben bereikt.

Wij helpen uw organisatie verder
Digitalisering verandert de wereld zoals we die kennen. Bij Avanade helpen we organisaties om succes te boeken in deze woelige wateren. Als toonaangevende digitale vernieuwer boeken wij resultaten voor onze cliënten en hun klanten met de kracht van onze medewerkers en het ecosysteem van Microsoft.

Samenwerking staat centraal in onze cultuur en onze relatie met u. Onze aanpak is gebaseerd op uw bedrijfs- en IT-prioriteiten en op de nieuwste visie op de cloud en digitale oplossingen, bedrijfsapplicaties en technologische services.

 

Samen sterk
Als joint venture van Accenture en Microsoft begrijpt Avanade de kracht van partnerships. En als toonaangevende digitale innovator weten wij hoe belangrijk samenwerking is om vandaag de dag succes te boeken.

Naast onze alliance met Microsoft en Accenture hebben wij samenwerkingsverbanden met Williams Martini Racing en toonaangevende leveranciers van technologie over de gehele wereld, waaronder Sitecore, TELUS en Verizon. Hierdoor kunnen wij de meest innovatieve digitale oplossingen op de markt bieden.

Ongeacht uw zakelijke uitdagingen beschikken we over de relaties om de juiste resultaten voor u te realiseren.