AutoBinck Holding NV

AutoBinck Holding NV

Branche
Automotive
KvK nummer
27309079
Adres

Bezoekadres
Binckhorstlaan 312-334
2516 BL Den Haag

Postadres
Postbus 148
2501 CC Den Haag

Telefoon: 070-3337410
E-mail: info@autobinck.com

Website
AutoBinck Holding N.V. is een vooraanstaande speler op de Europese automotive-markt. De organisatie telt meer dan veertig ondernemingen in de Benelux-landen en Centraal-Europa. Dankzij de eigen bancaire activiteiten en accurate informatievoorziening is AutoBinck Holding N.V. een sterke partner voor de wholesale en retail van auto’s, onderdelen en accessoires.

Kort na het aanbreken van het tweede millennium rondde de holding de transformatie af van veelzijdig handelshuis tot een flexibele organisatie waar kennis, snelheid en financiële slagkracht centraal staan. Daarmee ontwikkelde de organisatie een nieuwe, sterke structuur en cultuur om de handelsactiviteiten uit te bouwen.

Onveranderd is de sterke ambitie om te ondernemen, te doen en te durven in de automotivemarkt. Nieuwe merken, nieuwe formules, nieuwe talenten: binnen de holding is daar altijd plaats voor.

Divisies AutoBinck Holding N.V.
1. Auto-import & Retail
2. Leasing & Financiering
3. Onderdelen & Accessoires
4. Vastgoed & Services

De historie van AutoBinck Holding N.V. gaat terug tot 1907. In dat jaar begon de import van Mercédès-personenauto’s in Den Haag. Het hoofdkantoor van de holding is nog altijd in deze stad gevestigd.