Asolutions

Asolutions

Branche
ICT
Adres

ASolutions bv
Schaardijk 19 J
2921 LG Krimpen a/d IJssel
telefoon: 088 – 995 00 00
helpdesk: 088 – 995 00 05
e-mail helpdesk: helpdesk@asolutions.nl

Website

ASolutions is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor ICT oplossingen op maat. Wij streven er naar om u een gepaste oplossing aan te bieden voor uw bedrijfsprocessen. Wij streven er dan ook naar om uw bedrijf te leren kennen om vervolgens het beste te bieden aan onze klanten.

Wij zijn een klein bedrijf van ca. 15 medewerkers. Door deze kleinschaligheid kunnen we garanderen dat de kwaliteit van onze producten zeer hoog is. Daarnaast biedt het de mogelijkheid flexibel om te gaan met de wensen en prioriteiten van onze klanten.

Het bedrijf wordt op dit moment geleid door Sven, Rens en Niels Borman. Hun gedreven inzet zijn een bron van inspiratie voor de medewerkers. Achter hun werkt een team van creatieve en getalenteerde ontwikkelaars die ervoor zorgen dat de ICT Solutions voor onze klanten ook werkelijk ‘ASolutions’ zijn.

Het uiteindelijke doel van ons is om op een rustige manier door te groeien, waarbij onze eerste prioriteit is dat de kwaliteit voor onze klanten gewaarborgd is! Maar daarnaast vinden we het belangrijk dat bij dit proces het plezier en de kwaliteiten van onze medewerkers gewaarborgd worden.

Ook voor u als nieuwe klant willen we graag een oplossing op maat verzorgen!