ALD Automotive

ALD Automotive

Branche
wagenparkbeheer en leasing
Overige informatie


Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Tel: +31 (0)20 658 70 00
info.nl@aldautomotive.com

 

 

ALD Automotive is een toonaangevende aanbieder in 41 landen als het aankomt op autoleasing en wagenparkbeheer. Internationale en lokale teams werken continue samen om maatwerk oplossingen te bieden, afgestemd op de mobiliteitswensen -en behoeften van de klant. Met innovatieve producten en een optimale dienstverlening, helpt ALD Automotive fleet- en mobiliteitsmanagers hun dagelijks werk gemakkelijker te maken en ze te ontzorgen. Klanttevredenheid vormt dan ook de kern van de strategie.

Onze missie is om vrijheid in mobiliteit te bieden. In een steeds complexere wereld eenvoud brengen. En voor ieder bedrijf met de juiste eigen mobiliteitsoplossing komen.

 

ALD Automotive transformeert zich van autoleasemaatschappij tot aanbieder van totale mobiliteit. Met steeds meer flexibele leasevormen die echt keuzevrijheid bieden. Iedere dag opnieuw maken wij ons sterk om de mobiliteit van de toekomst dichterbij te halen en daarmee onze klanten te ondersteunen bij hun zakelijk succes.

 

De ambitie van deze missie is terug te vinden in ons nieuwe ALD Mobility Experience Centre. Via 19 interactieve schermen beleeft u de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Het centrum informeert en inspireert. En ontwerpt ter plekke een mobiliteitsoplossing die precies op maat is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is één van de belangrijkste speerpunten van het mobiliteitsbeleid in Nederland.

Wat doen we zelf?
Voor ALD Automotive begint MVO bij de eigen bedrijfsvoering en daarom certificeren wij ons voor ISO 14001. Leer meer hierover in de milieubeleidsverklaring. Daarnaast hanteert ALD Automotive de richtlijn van ISO 26000 om MVO intern te verankeren.

Advies op maat
Om uw CO2-doelen te helpen realiseren bieden wij diverse tools. Rijvaardigheidstrainingen, het ‘vergroenen’ van de autoregeling en rapportages die resultaten meten. Zo wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen ‘mobiel verantwoord ondernemen’.

 

ALD Automotive Groep

Met een vloot van meer dan 1,1 miljoen voertuigen, is ALD Automotive een wereldwijde speler in de financiering en het beheer van mobiliteit. Met innovatie en persoonlijke service als belangrijkste speerpunten zetten 5.000 werknemers zich iedere dag in voor de tevredenheid van onze klanten.

 

Aanwezig in 40 landen ter wereld:

Algerije, Oostenrijk, Wit-Rusland, België, Brazilië, Bulgarije, Chili, China, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, India, Italië, Kazachstan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Mexico, Marokko, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk.

Ald Automotive Groep

 

ALD Automotive maakt deel uit van de Société Générale Groep. Om leaseoplossingen in Noord-Amerika aan te bieden is ALD Automotive een partnership aangegaan met Wheels.