Alcredis Finance BV

Alcredis Finance BV

Branche
leasemaatschappij
KvK nummer
23080512
Opgericht
1953
Aantal medewerkers
75
Adres

Bezoekadres
Mijlweg 9
4131 PJ Vianen
Telefoon: 0347-367-800
E-mail: info@alcredis.nl

Postadres
Postbus 402
4130 EK Vianen

 

Website
Social media

Wie zijn wij?

Alcredis is de captive van de Louwman Groep, een bedrijf dat de financiële dienstverlening voor een eigen groepsmaatschappij verzorgt. We ondersteunen importeurs en geven dealers financiële ruimte. Daarnaast bieden we consumentenfinancieringen, leaseproducten en verzekeringen aan.

Een gezonde financiële situatie van onze klanten staat voor ons centraal. Wij zien onze toegevoegde waarde in het vinden van een klantgerichte oplossing waarbij wij gezamenlijke resultaten continu willen verbeteren.

Samenwerking
Als financiële dienstverlener vervullen we verschillende rollen. We treden op als aanbieder, bemiddelaar of adviseur. Een dealer informeert u over onze diensten en brengt vervolgens het contact tussen ons tot stand.

Onze merken

De Louwman merken: Toyota, Lexus en Suzuki
Toyota, Lexus en Suzuki zijn onze ‘huismerken’. Al onze producten en diensten bieden wij in samenwerking met de dealers en importeurs aan.

Euregio Autolease en Vandaar
In het zuiden van het land zijn onze universele leasemaatschappijen gevestigd: Euregio Autolease en Vandaar. Naast de bekende ‘Louwman merken’, kan iedere leaserijder met elk automerk bij deze leasemaatschappijen terecht.

Averus & Subaru
Wanneer een dealer meerdere merken verkoopt kan hij de auto’s van het andere merk onderbrengen bij Averus Financial Services. Ook de Nimoto-producten (elektrische scooters) vallen onder dit label. Sinds januari 2013 bedienen we Subaru dealers onder het label FS: Financial Services Subaru.

Welzorg hoort sinds 2010 bij de Louwman Groep. Welzorg is gespecialiseerd in (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Bij aanschaf van Welzorg-hulpmiddelen bieden wij financierings- en betaalmogelijkheden op maat.