ADG dienstengroep

ADG dienstengroep

Branche
Facilitaire diensten
KvK nummer
64166597
Opgericht
1952
Aantal medewerkers
42.000
Adres

Van Riemsdijkplein 50, 7606 ZA Almelo

Postbus 375, 7600 AJ Almelo

Telefoon: (0546) 48 49 50

E‐mail: info@adg.nl

Website
Social media

WAAR EEN WIL IS, IS EEN WIJ

Bij ADG steken tienduizenden hardwerkende mensen met de meest uiteenlopende achtergronden elke dag weer hun handen uit de mouwen. Zij verzetten bergen werk en zijn hiermee belangrijke schakels in de Nederlandse economie. Juist de doeners in onze maatschappij zorgen ervoor dat plannen daadwerkelijk tot uitvoer komen. Deze herkenning en erkenning is kenmerkend voor alle bedrijven binnen ADG. We zijn er trots op dat al deze mensen ervoor kiezen om bij ons te willen werken en dat stralen we uit.

ADG staat voor: * De wil om als betrokken werkgever te bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt, waarin iedereen meedoet en meetelt; * De wil om mensen actief te ondersteunen met zorg, welzijn, wonen en werk om de kwaliteit van leven te verbeteren; * De wil om maatschappelijke initiatieven te initiëren en aan te jagen waarvan iedereen profiteert.

ADG dienstengroep is met haar elf groepsmaatschappijen actief in de sectoren Schoonmaak & Facility Management, Zorg & Welzijn en Personeelsdiensten. Het zijn stuk voor stuk bedrijven met gemotiveerde en trotse medewerkers, die zich samen inzetten voor tevreden opdrachtgevers. Onze bedrijven zijn: HEYDAY, Asito, Persoonality, Reparaad, Timing, TSN Zorg en Welzijn, Youbahn, Ziezodan, The Maintenance Compagny en Zorg Diensten Groep.