ABN AMRO Commercial Finance N.V.

ABN AMRO Commercial Finance N.V.

Branche
Finance
Aantal medewerkers
500
Adres

Hambakenwetering 2
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 2036
5202 CA ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: (073) 646 75 00
E-mail: info.nl@abnamrocomfin.com

ABN AMRO Commercial Finance is een toonaangevende internationale onderneming die zich ruim 45 jaar bezighoudt met assetfinanciering. Wij zijn actief in 20 landen en bieden een dienstenpakket dat speciaal is opgezet om de cashflow en de efficiency van bedrijven te verbeteren. Of u nu een klein snel groeiend bedrijf bent, een gevestigd grootbedrijf of een grote multinational en of u nu lokale of internationale activiteiten ontplooit, wij kunnen de juiste oplossing voor u vinden.

Waarom ABN AMRO Commercial Finance?
Wij weten dat het aantrekken van financiering om de groei van uw bedrijf te ondersteunen een cruciale beslissing is voor veel bestuursvoorzitters, financieel directeuren en eigenaren. U moet ervan overtuigd zijn dat de door u gekozen partner er voor u zal zijn, ondanks de problemen in de huidige marktomstandigheden.

Wij kunnen u hier van dienst zijn met onze jarenlange ervaring. Wij maken een grondige analyse van uw bedrijf en uw behoeften, zodat u er zeker van kunt zijn dat, welke oplossing wij ook voorstellen, deze specifiek op uw bedrijf is afgestemd en u in staat stelt uw doelstellingen te realiseren.

Ons doel
Onze doelstelling is om voor onze cliënten de optimale aanbieder van commercial finance te zijn, langdurige relaties op te bouwen en daarbij onze dienstverlening, ervaring en kennis aan te wenden voor het creëren van innovatieve oplossingen.