A² Networks

A² Networks

Branche
ICT
Aantal medewerkers
>120
Website
Overige informatie
De Maas 25
5684 PL?? BEST

Telefoon: 0499-336565
E-mail: info@a2-networks.com

Wij scheppen de voorwaarden voor uw succes!

Succes begint met communicatie. Tussen mensen, tussen systemen, of tussen mensen én systemen. A² Networks maakt die communicatie mogelijk met geavanceerde en geïntegreerde turnkey netwerk oplossingen. Daarbij ligt onze focus met name op IP-gebaseerde, geïntegreerde oplossingen voor data, VoIP en security.

Onze oplossingen stellen organisaties in staat maximaal rendement te halen uit hun primaire business. Omdat mensen beter met elkaar communiceren en informatie overal flexibel beschikbaar is. Zo scheppen wij de randvoorwaarden voor úw succes. 

Toonaangevend

A² Networks is vooruitstrevend en toonaangevend op het gebied van onder meer VoIP, fiber optics en wireless. Als het gaat om de realisatie van hoogwaardige ICT-infrastructuren behoort A² Networks tot de top drie van Nederland. Wij werken voornamelijk in opdracht van overheden, multinationals, MKB-ondernemingen en instellingen.
Op onze vestigingen in Capelle aan de IJssel, Hengelo, Meerssen, Utrecht, Groningen, Mechelen (B) en het hoofdkantoor in Best werken inmiddels meer dan 120 hoog opgeleide vakmensen. Deze ervaren professionals begrijpen uw branche en kennen uw uitdagingen.


Duurzaam

In onze aanpak staan onafhankelijkheid, degelijkheid en maatwerk centraal. Alle activiteiten worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Dat geldt voor zaken als ontwerp, installatie en configuratie tot en met service en beheer. Deze geïntegreerde aanpak garandeert een soepele implementatie en een duurzaam eindresultaat.

Krachtige oplossingen

?A² Networks levert hoogwaardige, op IP gebaseerde oplossingen die allemaal nauw met elkaar samenhangen. In deze geïntegreerde benadering ligt onze kracht en voorsprong.

Gecertificeerd

Onze klanten kunnen daarom altijd rekenen op adviezen, producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen. Uiteraard zijn wij gecertificeerd door de absolute marktleiders op het gebied van netwerkconcepten, VoIP, netwerksecurity en apparatuur. A² Networks voldoet aan de strenge ISO- en VCA-eisen en is BORG gecertificeerd.

Consultancy

A² Networks levert een groot aantal hoogwaardige diensten en producten. Maar wat is de juiste oplossing voor úw organisatie? Welke configuratie draagt optimaal bij aan het realiseren van úw doelstellingen. Onze deskundige, gecertificeerde adviseurs helpen u graag bij het beantwoorden van die vraag.

Engineering

De volledig gekwalificeerde engineers van A² Networks werken uw oplossing snel en doeltreffend uit volgens uw eisen en specificaties. Op basis van hun ontwerp kan de oplossing snel en overeenkomstig uw wensen worden geïmplementeerd. U bent verzekerd van een integraal advies op het gebied van hardware, software, service, beheer én implementatie. 

Service en beheer

Onze diensten op het gebied van service en beheer verzekeren u van een netwerk met minimale downtime en optimale stabiliteit. Zo bent u verzekerd van een continue en ongestoorde bedrijfsvoering. Onze mogelijkheden variëren van periodieke inspecties en performance metingen tot het oplossen van storingen en het beschikbaar houden van spare parts.