3W real estate

3W real estate

Branche
Real Estate
KvK nummer
14038909
Opgericht
2013
Aantal medewerkers
20
Adres

Bezoekadres Maastricht
Avenue Ceramique 226
6221 KX  Maastricht
Telefoon: 043 763 0300
E-mail: info@3wrealestate.nl

Bezoekadres Amsterdam
Apollolaan 171
1077 AS  Amsterdam

Postadres
Postbus 5049
6202 WD  Maastricht

Website
Social media

Over ons

Maak kennis met 3W real estate, het nieuwe ontwikkelen. Wij richten ons nadrukkelijk op het herontwikkelen en herpositioneren van bestaand vastgoed. Hierbij staat het creëren van aangename ontmoetingsplekken voorop. Want de waarde van een omgeving wordt bepaald door de mensen die er verblijven. Onze drijfveer is het verbeteren van de leefomgeving, waarbij wij intensief samenwerken met eigenaren, beleggers én gebruikers. Wij zijn uw partner voor het gehele ontwikkelingsproces en kunnen u van dienst zijn bij marktonderzoek, conceptontwikkeling, projectmanagement, (winkel)verhuur en asset management. Onze passie is om met creatieve, verrassende en haalbare oplossingen tot meerwaarde te komen.

Over team

Ons team bestaat uit creatieve professionals met ruime ervaring. Hun passie en expertise leidt tot onderscheidende projecten. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen zij nieuwe plekken waar mensen graag verblijven en ontmoeten. Maatwerk en kwaliteit staan hierbij altijd centraal.

Onze missie

Wij ontwikkelen aangename plekken in stedelijke omgevingen waar mensen kunnen verblijven en ontmoeten. De gebruiker staat hierbij altijd centraal.

(Her-)ontwikkeling

(Her-)ontwikkeling is het realiseren van nieuwe plekken in stedelijke gebieden. De menselijke maat staat hierbij centraal. Zo ontstaan plekken waar mensen graag wonen, winkelen, werken of recreëren. Van idee tot en met realisatie, met een scherp oog voor kwaliteit, ontwerp, planning en budget.

Concepten

Concepten ontstaan vanuit een heldere visie op toekomstige ontwikkelingen waarbij de gebruikers centraal staan. Nieuwe product-marktcombinaties waarbij functie en gebouw samensmelten tot een maatpak. In een vroeg stadium vindt de markttoets plaats, zo ontstaan realistische concepten.

Verhuur

Wij staan dagelijks in contact met (inter)nationale retailers en kennen hun specifieke wensen door en door. Deze worden vertaald in retailomgevingen op maat, waar de consumenten graag winkelen en ontmoeten. Vanwege onze sterke performance in winkelverhuur worden we ook door derden ingeschakeld.