Fotograaf: Sebastiaan Westerweel

‘Wij willen mobiliteit verder brengen’

De functie van Chief Marketing & Innovation Officer voelt alsof je aan het werk bent in een bibliotheek waar strategie en merkverantwoordelijkheid worden ondersteund met digitalisering en innovatie. In deze ambiance vertelt Greo Belgers over de wereld van BMW Financial Services Nederland in 2024.

‘Wij maken zorgeloos autoladen mogelijk’

“Het is nu tijd voor een ‘new wave’ op het gebied van laden”, is de overtuiging van leasemaatschappij en mobiliteitsprovider Athlon. “Wij spelen een cruciale rol in de overgang naar duurzame mobiliteit.”

Bouwen aan een bestendige toekomst

JAJO is de nieuwe naam van de Janssen de Jong Groep. Het bedrijf ontwikkelt duurzame woningbouw en bedrijfsmatig vastgoed voor zakelijke gebruikers. Om nog beter op de markt in te spelen, heeft JAJO zijn strategie herijkt. “De toekomst vraagt om duurzaamheid en samenwerking.”

Samen waarde creëren

Het Limburgse Beek behoort tot een van de snelste stijgers op de Elsevier-ranglijst van Toplocaties. De gemeente beschikt over diverse economische en toeristische troeven, zoals winkelcentrum Makado. “Het succes van Makado gaat in tegen de landelijke trend van winkelterugloop.”

Twentse steden geven regio boost

Met de Regionale Stedelijke Investeringsagenda (RSIA) geven de steden Enschede, Hengelo en Almelo de regio Twente een flinke boost. Structurele samenwerking met het Rijk is daarbij onontbeerlijk, vinden de drie verantwoordelijke wethouders.

Koolhydraten voor je digitale team

AND Digital bouwt niet alleen mooie softwareoplossingen; het wil de kloof op het gebied van digitale vaardigheden dichten. Dat vertellen Benelux Executive Jeroen Kleinhoven en Club Executive Maaike Jamoel.

‘Nederland moet sneller verduurzamen’

We verbruiken met z’n allen nog steeds te veel energie om de doelstellingen uit het Klimaatakkoord te kunnen realiseren. Volgens Wieger Droogh, CEO van technisch dienstverlener Equans, moeten we snel energie minderen én slimmer inzetten.

Werk mee aan gastvrije, mooie avond uit

Als een van de grotere werkgevers in de gastvrijheidssector biedt Holland Casino een breed scala aan functies én aan doorgroeimogelijkheden, vertelt Maud Provily. Er is volop ruimte voor gastvrije nieuwe collega’s, waarbij houding en leervermogen zwaarder tellen dan ervaring.

De meest persoonlijke mobiliteitsprovider

De beleving van mobiliteit is volop in beweging. Dat geldt ook voor de leasemarkt, merkt de directie van BMW Financial Services | Alphabet. Elektrificatie, verduurzaming en flexibilisering brengen een transitie met zich mee. “Wij ontzorgen onze klanten en nemen hun onzekerheid weg.”

Altijd volledige controle, ook in de cloud

Een van de grootste stijgers in de lijst – met stip, zou men vroeger zeggen – is SLTN, een van de grootste niet-beursgenoteerde ‘solution integrators’. Hun geheim? “Als er een issue is, kunnen wij razendsnel schakelen. Zo heeft de klant altijd bedrijfszekerheid.”

‘AI helpt klanten beter produceren’

Innovatie is altijd de drijvende kracht geweest van TKH Group. Nu, dankzij de opkomst van AI, kunnen weer nieuwe softwaretoepassingen worden ontwikkeld, waarmee de klanten van dit bedrijf nog beter hun processen kunnen beheersen en betere producten kunnen maken.

Duurzaamheid, innovatie en gemak in één

BMW Financial Services Nederland zet vol in op duurzaamheid, maar op een positieve manier. De Carbon Tracker is daar een mooi voorbeeld van; een gloednieuwe app die je CO2-uitstoot eenvoudig inzichtelijk maakt en gedragsverandering stimuleert.