YoungOnes

YoungOnes

Branche
Staffing & Recruiting
KvK nummer
70236453
Opgericht
2017
Aantal medewerkers
10
Adres

YoungOnes Hoofdkantoor

The YoungOnes B.V.
Siriusdreef 12
2132WT Hoofddorp
Email: info@youngones.works

Vestiging Eindhoven

YoungOnes Eindhoven
Emmasingel 19
5611 AZ Eindhoven

Website
Social media

Wie zijn wij?

Onze story. Wie we zijn en waarom we geloven in YoungOnes.

Hoe het begon

YoungOnes is een tech start-up, opgezet in november 2017 door Pim Graafmans. Met meer dan 10 jaar ervaring in de uitzendbranche zag hij, samen met de investeerders van YoungOnes, met de opkomst van de gig economy de vraag naar arbeid veranderen. En ook jongeren kregen meer behoefte naar werk met vrijheid en flexibiliteit. Deze tendens vroeg om slimme oplossing.

Een oplossing waarbij vraag en aanbod zo snel en simpel mogelijk worden samengebracht. Gefinancierd door het YoungCapital Fund ontstond er een digitaal platform: YoungOnes.

Snel en simpel opschalen

We verkeren in een economie waarbij tijdelijk werk steeds meer voorkomt. Waarbij vaste banen plaats maken voor kortlopende klussen. We leven in de gig economy, oftewel ‘de klusjeseconomie’. Oorzaak hiervan is een niet te voorspellen vraag naar arbeid. En expertise te willen inzetten alleen daar waar en wanneer nodig. Kortom, het gaat om goede arbeidskrachten op het gewenste moment. Van toepassing op alle sectoren.

Dankzij online platformen is het nu mogelijk om transparant, direct en snel op te schalen met de juiste mensen. Denk aan Uber, Werkspot en Helpling. En YoungOnes.

Jongeren willen on-demand werken

Uit recent onderzoek van YoungCapital en onderzoeksbureau Motivaction blijkt dat 23% van de Nederlandse jongeren tussen 15 en 17 jaar aan de slag wil als zelfstandig ondernemer. Daarnaast hecht 62% veel waarde aan flexibiliteit en 49% aan het bepalen van eigen werktijden. Zij willen dus zelf bepalen waar en wanneer te werken en uiteraard tegen goede verdiensten.

Jongeren hebben de wereld via hun smartphone in hun broekzak. Zij zijn gewend om daarmee alles te regelen. Dus ook werken moet on-demand zijn. Daarom investeren wij volledig in een app-based platform dat zo smooth mogelijk werkt.

Een bevestiging van het succes

De resultaten laten zien dat de arbeidsmarkt behoefte heeft aan een platform als YoungOnes. En dat is natuurlijk een fijn gegeven, als tech start-up. Zelf nog overtuiging nodig? Wij geven graag een kijkje in de keuken middels wat cijfers.