YoungCapital

YoungCapital

Branche
Human Resources
KvK nummer
28087078
Opgericht
2000
Aantal medewerkers
>1500
Adres

YoungCapital
Siriusdreef 12
2132 WT Hoofddorp
Telefoon: (020) 653 15 44
E‐mail: info@youngcapital.nl

Website
Social media

Over YoungCapital

Recruitmentspecialist YoungCapital brengt jongeren en werkgevers samen via een (bij)baan, traineeship of opleiding, zodat zij samen kunnen groeien.

Jongeren en werkgevers kunnen veel van elkaar leren: werkgevers hebben de ervaring en vakkennis, jongeren stellen de verfrissende vragen. Zij zitten nog niet vastgeroest in patronen en zijn daarmee onmisbaar voor vernieuwing en groei. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar en sterke groeicijfers, zijn wij zelf het levende bewijs van de impact die jongeren kunnen maken..

Bovenaan in Google

Met ons uitgebreide netwerk van vacaturesites staan wij bij 67 procent van alle werkgerelateerde zoekopdrachten bovenaan in Google. Daarmee zijn wij absolute koploper van de recruitmentbranche. Onze database groeit elke week met ruim 10.000 werkzoekenden en met slimme technologie vinden we hierin razendsnel de juiste match. Ook voor jouw vacature.

Wij leiden ook op

Developers, monteurs en CDD-specialisten onvindbaar? Niet bij ons. Bij YoungCapital NEXT leiden wij deze specialisten op. Met traineeships en opleidingen helpen wij jongeren aan de praktische kennis en vaardigheden die ze op school niet leren. Door leren en werken met elkaar te verbinden, willen we de kloof tussen opleidingen en arbeidsmarkt dichten.

In binnen- en buitenland

Echte ambitie kent geen grenzen. Met YoungCapital Deutschland en YoungCapital International zijn wij te vinden in acht Europese landen.