Yellowgrape B.V.

Yellowgrape B.V.

Website
Overige informatie

Yellowgrape

Telefoon: (085) 401 79 52

Email: johan@yellowgrape.nl

 

www.facebook.com/YellowgrapeNL/

https://nl.linkedin.com/company/yellowgrape

Yellowgrape helpt succesvolle ondernemers bij hun volgende stap. De meeste van onze klanten zijn in korte tijd snel gegroeid. Qua design en marketing lopen ze steeds meer tegen een plafond aan. Het is tijd om de huidige e-commerce strategie future proof te maken. Niet met losse flodders, maar met een goed doortimmerde nieuwe strategie. Dat is waar je Yellowgrape voor belt.

Geen losse flodders, maar sterke plannen

Het kan hard gaan online. Veel van onze klanten hebben in relatief korte tijd een indrukwekkende groei doorgemaakt. De bestaande kanalen voor marketing staan vol open om de groei bij te benen. Ook op het gebied van design en techniek is al het onderste uit de kan gehaald. Het is tijd geworden om verder te kijken dan de bestaande strategie.

Dat is waar Yellowgrape goed in is. Wij zijn geen bureau voor losse flodders, zoals een nieuwe SEA campagne of een conversieboost. Yellowgrape maakt totaalstrategieën. We doen dit vooral voor bedrijven die hun sporen al hebben verdiend in de e-commerce. Wij helpen je bij de transitie van snelle groei naar de volgende fase: duurzame groei.

 

De magie ontstaat wanneer alles samenwerkt

De belangrijkste waarde van een totaalstrategie is dat hierin alle losse onderdelen slim en logisch met elkaar verbonden zijn. De heilige graal binnen e-commerce – we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken – is synergie. Als alles wat je doet naadloos samenwerkt, ontstaat er een meerwaarde die nooit te bereiken is met de losse middelen en kanalen alleen.

Welke richting de strategie op beweegt, is per klant verschillend. Een strategie is altijd maatwerk. Voordat wij ook maar iets op papier zetten, hebben we een aantal lange en goede gesprekken met de directie, aandeelhouders of DGA’s. Waar wil je heen? Welke visie wil je laten ontluiken de komende tien jaar? Dat is het fundament waarop we de e-commerce strategie bouwen.