Works Group

Works Group

Branche
HR - Detachering - W&S
Website
Overige informatie

WORKS GROUP
Linie 514
7325 DZ????Apeldoorn
Telefoon: 055-5789525
E-mail: info@works-group.nl
Web: www.works-group.nl

A/S WORKS
Dublinstraat 30
2713 HS ??Zoetermeer
Telefoon: 079-3293333
E-mail: info@as-works.nl
Web: www.as-works.nl

WIJSMAN
Meeuwenlaan 98 - 100
1021 JL ??Amsterdam
Telefoon: 020-6128151
E-mail: actie@wijsman.nl
Web: www.wijsman.nl

ENGELS & PARTNERS
Meeuwenlaan 98 - 100
1021 JL ??Amsterdam
Telefoon: 020-4033599
E-mail: info@engelsenpartners.nl
Web: www.engelsenpartners.nl

De WORKS GROUP is een bundeling van veelzijdige expertise en talent van ondernemingen actief in detachering, bemiddeling en werving & selectie op verschillende niveaus. Deze ondernemingen zijn actief in de sectoren industrie, ICT, financiële dienstverlening en marketing/communicatie met allemaal hun specifieke kennis en kunde die elkaar aanvult en niet in de weg zit. Vak- en marktgerichte kennis die non-stop inzetbaar is. De WORKS GROUP onderscheidt zich door et kleinschalige en de samenwerkende partijen die elkaar versterken. De partners behoren tot de top van de zakelijke dienstverlening in Nederland. Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid zijn de kernbegrippen.

A/S WORKS
A/S WORKS is de specialist in detachering, outsourcing en werving en selectie op financieel en salarisadministratief gebied. Zij biedt continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid in de administratieve processen. Deze partner vindt zijn klanten in zowel de profit- als de non-profitsector. A/S WORKS is met vier servicecentra, verspreid over Nederland, een dienstverlener van formaat. Behalve voor outsourcingsdiensten kunt u hier ook terecht voor detachering van financiële, salaris- en personeelsadministrateurs. Aanvullend levert A/S WORKS consultancy op HRM-gebied.

Wijsman
Wijsman opereert sinds 1997 in de dynamische markt van one-to-one marketing en communicatie. Voor zowel product- als communicatiemanagement, DM/CRM/Database- als voor online en interactieve marketeers. En hoewel de markt hot is en ervaren mensen moeilijk te vinden zijn weet Wijsman toch, door de doortastende manier van netwerken, de juiste kandidaten te selecteren. Zowel op freelance basis als vast dienstverband. Daarbij werkt Wijsman bovendien op basis van no-cure-no-pay en een niet-goed-geld-terug garantie.

Engels & Partners
Engels & Partners startte in 1992 het eerste agentschap voor freelance communicatie, marketing en traffic / productie specialisten. Vanuit de positie van pionier ontwikkelde het bedrijf zich tot dé autoriteit op het gebied van freelance werk. Met een team van 150 select aangesloten freelancers worden inmiddels meer dan 200 verschillende opdrachtgevers regelmatig professioneel ondersteund.