Webhelp Nederland

Webhelp Nederland

Adres

Amersfoortsestraat 28-28a
3821 CB Amersfoort
Postbus 2526
3800 GB Amersfoort
Telefoon: 0800 0227172
Email: info@nl.webhelp.com

Website

Webhelp Nederland, de nieuwe naam van SNT, is al meer dan 28 jaar de ideale partner en specialist in klantcontact. Onze goed opgeleide en bevlogen medewerkers zorgen 24/7 voor een excellente dienstverlening. Op uw locatie of vanuit een van onze contact centers in Nederland of internationaal.

Of het nu gaat om de optimale customer experience, verlagen van servicekosten of het werven van nieuwe klanten. Met de juiste combinatie van mensen en middelen voegen wij waarde toe aan elk klantcontact en zorgen voor waardevolle informatie uit dit contact.

Multichannel

Klantcontact bestaat niet alleen uit het afhandelen van telefoongesprekken. Het is meer: ook andere kanalen beïnvloeden de ervaringen van consumenten over uw producten. Wat zeggen consumenten over u via social media? Gebruikt u het web al voor customer experience? Wij hebben hiervoor innovatieve oplossingen die we graag met u delen.

Bewezen aanpak

Kwaliteit en performance staan bij ons hoog in het vaandel. Webhelp Nederland is COPC-gecertificeerd. Deze standaard heeft als doel topprestaties te leveren op cruciale vlakken: klanttevredenheid, opdrachtgevertevredenheid, service, kwaliteit, kostenmanagement en winstgevendheid.

Medewerkers met passie

Het verschil in klantcontact wordt gemaakt door onze mensen. Webhelp investeert in haar medewerkers door opleidings- en ontwikkelmogelijkheden aan te bieden. Daarnaast stimuleren we medewerkers door zoveel mogelijk verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te beleggen. Zo ontstaat betrokkenheid, openheid en creativiteit bij haar medewerkers.

Webhelp Group

Webhelp Nederland is onderdeel van de Webhelp Group die bestaat uit 37 contact centers in Europa en Afrika. Als onderdeel van deze internationale organisatie, biedt Webhelp Nederland u nu nog meer mogelijkheden.