Van Mossel Automotive Groep

Van Mossel Automotive Groep

Branche
Automotive
KvK nummer
18131895
Opgericht
1949
Aantal medewerkers
6.300
Adres

Van Mossel Automotive Groep
Jan Vestersstraat 1
5145 MA Waalwijk

Telefoon: 085 048 0482

E‐mail: info@vanmossel.nl

Website
Social media

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland.

In totaal telt Van Mossel Automotive Groep ruim 250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki, Volvo, Polestar en Isuzu. Verder exploiteert zij 9 Occasion-vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van carrosseriebedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak, zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 90.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privé Lease, Direct Lease, Westlease en J&T Autolease. Met ruim 4.300 medewerkers realiseert de groep een omzet van ruim € 3 miljard op jaarbasis.

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens. Van aankoop tot lease, van schadeherstel tot onderhoud en van financiering tot verzekering. Kortom, Van Mossel is de one-stop-shop voor al uw autowensen. Uw wensen staan centraal. Al onze medewerkers realiseren zich dat gezonde groei van onze onderneming alleen maar mogelijk is met tevreden klanten. Onze speerpunten zijn dan ook persoonlijk contact, flexibiliteit, snelle levering en gegarandeerd betrouwbare auto’s.