Valtech

Valtech

Branche
Digital Agency
KvK nummer
24300177
Aantal medewerkers
>100
Adres

Valtech B.V.
Kanaalweg 29
3526 KM Utrecht

Telefoon: (0)88 648 00 00
E-mail: info@valtech.nl

Website
Social media
Valtech helpt merken wereldwijd met het creëren van inspirerende en consistente klantreizen.

Zo revolutioneren we de manier waarop merken met hun klanten communiceren. Klanten die een relevante en consistente klantervaring over alle beschikbare kanalen eisen, en hun verwachtingen in moordend tempo aanpassen. Merken die deze ervaring niet kunnen bieden, vallen daardoor af.

Deze merken verliezen hun klanten in de experience gap: het gat tussen de beste en slechtste ervaring die ze hun klanten bieden. Het bedrijf helpt merken dit gat te dichten, en bij de digitale transformatie die hiervoor noodzakelijk is. Dat specialisme hebben we in 24 jaar opgebouwd.

Onze expertise ligt in digital marketing, data, technologie en experience design. Die disciplines komen samen in de wijze waarop we innovatieve e-commerce- en marketingplatformen bouwen en optimaliseren. En klantgerichte nieuwe systemen en digitale services ontwikkelen.

Klanten en partners van Valtech kunnen daardoor rekenen op een wereldwijde spelbepaler met bewezen focus op doorlopende vernieuwing. Met meer dan 30 vestigingen in 15 landen, en ruim 2.200 specialisten met verdiepte kennis van elk onderdeel van het digitale spectrum.

Met die focus en expertise werken we dagelijks aan nieuwe toepassingsmogelijkheden van innovatieve technologie. Nieuwe manieren om de merkbeleving van onze klanten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeftes van de veeleisende moderne consument.

Zo helpt Valtech succesvolle merken in de nieuwe digitale economie.