Tripolis

Tripolis

Branche
eMail Marketing
KvK nummer
52055221
Opgericht
1997
Aantal medewerkers
35
Adres

Bezoekadres
Joop Geesinkweg 125c
1096 AT Amsterdam

Postadres
Postbus 12650
1100 AR Amsterdam
Telefoon: 020-7470111
E-mail: info@tripolis.com

Website
Social media

Over ons

Wij zijn een e-Mail & Marketing Technology Hub die met innovatieve technologie klanten helpt unieke en gepersonaliseerde berichten in hoge aantallen te versturen. Via e-mail, sms en in-app messages.

Tripolis biedt de oplossing om je emailmarketing en het contact met klanten naar een hoger niveau te brengen. Het niveau waar dynamische content extreem gepersonaliseerd en veilig geleverd wordt. Zo krijg je betere data inzichten, meer flexibiliteit en hogere conversieratios. Hiermee voldoen wij aan de wensen van vooruitstrevende merken, marketeers en bureaus in Nederland, Europa en daarbuiten.

Innovatie, flexibiliteit en veiligheid in email marketing

Sinds de oprichting van Tripolis in 1999 ligt de focus op onze ISO gecertificeerde marketing technologie en zijn wij gespecialiseerd in email delivery en email marketing. We maken gebruik van best of breed software, omdat wij daarmee onze gebruikers kunnen voorzien in zeer specifieke klantvragen. Klantvragen zoals de mogelijkheden tot extreme personalisatie, dynamische content en flexibele data gebruik. Met slimme integraties biedt Tripolis precies wat jij zoekt. Denk aan artificial intelligence, flexibele databeheer en marketing automation.