tien security

tien security

Branche
Computer and Network Security
KvK nummer
66114705
Opgericht
2016
Aantal medewerkers
10
Adres

tien security
Noordereinde 127a
1243 JL ’s-Graveland

Telefoon: (085) 080 53 44
E-mail: info@tiensecurity.nl

Website
Social media

Bij tien security zijn we bezig de (online) wereld elke dag een stuk veiliger te maken. Iedereen verdient een tien voor security. tien security is een jonge organisatie van ondernemers voor ondernemers, met kortere lijnen en meer passie en flexibiliteit dan bij de grote organisaties waar we vandaan komen. Waar cybersecurity complex wordt gehouden en gericht is op het maken van veel consultancy uren. Daar willen wij verandering in brengen. Hoe dan?

Door slim en toegankelijker te zijn. tien security is een bedrijf dat zich richt op Security As a Service. We maken cybersecurity minder complex en overzichtelijk, zodat we samen werken aan een veiligere organisatie. We bieden het aan in verschillende vormen, zodat er altijd een oplossing past bij jouw situatie en wens.

Het bedrijf is opgericht door IT en cybersecurity specialisten die al jaren ervaring hebben in de wondere wereld van cybersecurity en IT dienstverlening.  Met hun kennis en ervaring hebben ze tien security opgericht om het over een andere boeg te gooien.