The Valley b.v.

The Valley b.v.

Branche
Full-Service internetbureau
Adres

The Valley
Isaäc Asscherpad 11
1096 BJ Amsterdam
Tel: +31 20 451 51 51
info@thevalley.nl

Website

Bureaugroep the valley bestaat uit internetbureau the people’s valley, eCRM bureau Veritate, reclamebureau Pickle Factory en mobtzu, specialist in mobile experiences.

Wat doen wij

Wij werken als vakidioten aan het ontwikkelen, onderhouden, lanceren en optimaliseren van de cross channel marketing communicatie van onze klanten. Dat zijn merken en bedrijven met de behoefte aan oplossingen om nieuwe mediakanalen en –mogelijkheden te benutten. Ieder bureau heeft haar eigen expertise, haar eigen passie. Door onderling slim samen te werken, zorgen onze bureaus samen en zelfstandig voor geïntegreerde communicatie bij onze klanten. Wij helpen onze klanten een eenduidige boodschap te communiceren, met maximale merkkennis en een ruime blik op vernieuwing.

Wie zijn wij

Bureaugroep the valley is gespecialiseerd in cross channel marketing communicatie en bestaat uit internetbureau the people’s valley, eCRM bureau Veritate, reclamebureau Pickle Factory en mobtzu, specialist in mobiele experiences.

Met digitale wortels die teruggaan tot 1995, zit online in ons DNA. We behoren tot één van de eerste online bedrijven in Nederland. Met een zeer brede dienstverlening dankzij zelfstandige labels die slim samenwerken, bieden we merken en bedrijven geïntegreerde communicatie

one is a crowd

De gemeenschappelijke bureaufilosofie ‘one is a crowd’ is een belangrijk fundament onder de groep en betekent letterlijk: ieder individu vormt zijn eigen menigte. Daarmee willen we zeggen dat ieder mens als individu benaderd wil worden en dat ieder individu tegenwoordig de kracht en macht van de massa heeft. Dat geldt uiteraard ook voor onze mensen. Vakidioten met passie.

Bedrijfsfilosofie

Wij geloven dat als de basis in orde is, je genoeg tijd hebt om creatief te zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om van the valley een bedrijf met bureaus te maken. the valley zorgt ervoor dat de groep voldoet aan randvoorwaardelijke zaken als kwaliteit en professionaliteit. Op die manier kan ieder bureau zich volledig focussen op haar expertise, en zo de beste concepten en de creatiefste oplossingen bedenken voor onze klanten.

Kwaliteit en Professionaliteit

the valley is sinds 2006 ISO gecertificeerd en is sinds 2009 ISO-27001 en ISO-9001 gecertificeerd. Dit betekent dat er strenge eisen worden gesteld aan de datasecurity van systemen en registratie van persoonsgegevens. Daarnaast zijn onze top 20 klanten gemiddeld 6 jaar bij ons. Dat kan alleen als je altijd levert wat je belooft.