The Online Company

The Online Company

Overige informatie

Zuidpoolsingel 8

2408 ZE Alphen aan den Rijn

 

Danzigerkade 65a

1013 AP Amsterdam

 

Telefoon: (0172) 47 74 45 en 0850-21 51 60

 

E???mail: info@theonlinecompany.com

 

Twitter: toc2010

 

Facebook: https://www.facebook.com/TheOnlineCompany

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/the-online-company-bv

Toonaangevend in digitaal communiceren
The online company is een full service digitaal mediabureau. Toonaangevend in media en creatie met een focus op optimalisatie en techniek. Tot het portfolio behoren grote en tevreden klanten zoals KPN, Telfort, Zilveren Kruis, HP, Samsung, Media Markt, en Miele. Klanten die op uiteenlopende wijze door experts van The online company worden geholpen hun digitale media activiteiten beter in te richten. En altijd met één helder doel voor ogen: alles wat gedaan wordt leidt tot een beter resultaat voor de klant.

Inhouse expertise
The online company heeft een enthousiast en resultaat gedreven campagne team met ervaren digitale media strategen en campagnemanagers, automated trading specialisten en affiliate marketeers. Daarnaast heeft The online company inhouse een uitgebreide designafdeling met alle disciplines en expertises die nodig zijn om effectieve middelen voor een digitale campagne te ontwikkelen en te produceren. Ter ondersteuning van het campagne en creatie team heeft The online company developers en consultants beschikbaar die zorg dragen voor het inrichten van tracking software of onderhoud en optimalisatie van uw e-commerce omgeving of site. Om alle opdrachten en werkzaamheden in goede banen te leiden werkt de organisatie met projectmanagers, planners en trafficers. Belangrijke voorwaarde voor alle expertises die The online company in huis heeft; ‘The online company is toonaangevend en wil altijd het hoogst haalbare resultaat leveren’.

Zij gingen u voor
U kiest van welke diensten u gebruik maakt. Profiteren van de snelheid en creativiteit van het volledige dienstenpakket is een goede optie. Of heeft u enkel een digitale partner nodig voor een onderdeel van uw mediaplan?
The online company werkt reeds voor toonaangevende merken zoals: KPN, Telfort, Samsung, BankGiro Loterij, Media Markt, Nationale Postcode Loterij, Miele, ANWB, FBTO, HoyHoy.nl, HP, Miss Etam, Nextail, TomTom, TP Vision, Vrienden Loterij, Zilveren Kruis, Robeco, Gall & Gall en Rotterdam The Hague Airport. The online company voegt u graag aan dit rijtje toe!