The Brown Paper Company B.V.

The Brown Paper Company B.V.

Overige informatie

Professor Bronkhorstlaan 10-92

3723 MB Bilthoven

Telefoon: (030) 229 08 38

E-mail: w.berkman@brownpapercompany.nl

De oprichting van de The Brown Paper Company is gebaseerd op de overtuiging dat iedere organisatie in staat is om haar prestatie en rendement continu en meetbaar te verbeteren. In onderstaande afbeelding is aangegeven op welke aspecten The Brown Paper Company zich richt om deze verbetering(en) te realiseren.

The Brown Paper Company richt zich op het verbeteren van bedrijfsprocessen, management informatie en gedragsverandering van mensen.

In 1999 richt Wessel Berkman The Brown Paper Company op. Binnen ons bedrijf werkt inmiddels een team van ‘no nonsense’-professionals. Deze professionals beschikken over de benodigde ervaring en vaardigheden op het gebied van procesoptimalisatie en projectmanagement om efficiĆ«nte en effectieve oplossingen in elke organisatie te laten werken. Onze professionals zijn thuis in onder andere 6 sigma, EFQM, TQM en Prince-2 methodieken.

De focus ligt op het efficiƫnter inrichten en beter besturen van bestaande en nieuw te ontwerpen processen binnen organisaties. Wij analyseren de huidige situatie, ontwikkelen en implementeren de gewenste situatie samen met uw organisatie en managen uw project of verandering. Mensen spelen hierbij een belangrijke rol. Tijdens de implementatie werken we dan ook op alle organisatielagen binnen de organisatie, zodat maximaal draagvlak ontstaat.