Tempo Team

Tempo Team

Branche
HR - Personeelsvoorziening
KvK nummer
33041895
Opgericht
1969
Adres

Hoofdkantoor
Bezoekadres

Diemermere 15
1112TB  Diemen

Postadres
Postbus 12700
1100 AS  Amsterdam-Zuidoost
Telefoon 020-5695922
E-mail info@tempo-team.nl

Website

Tempo-Team is een brede HR dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot succes.

Tempo-Team is de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons niet alleen betrokken bij onze klanten, flexwerkers en eigen mensen, maar ook in de wereld waarin wij ons werk doen.

Met ons kunt u rekenen op een partij die haar verantwoordelijkheid neemt en wij zijn een organisatie met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze dienstverlening
Tempo-Team is met ruim veertig jaar ervaring specialist in flexibele arbeid. Met dagelijks ruim 35.000 flexwerkers aan het werk en bijna 300 vestigingen zijn we de tweede intermediair op de arbeidsmarkt in Nederland. Daarnaast zijn we actief in België, Luxemburg, Duitsland en Portugal. Wij concentreren ons op de volgende vormen van dienstverlening:
• Uitzenden

               • Professionals

               • Inhouse Services

               • Employability

               • Outsourcing

               • Payrolling

Wij hebben een vooraanstaande positie in de branches Financiële Dienstverlening, Food, Gezondheidszorg, Hospitality, Industrie, Logistiek, Overheid en Teleservice.

Tempo-Team is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.