Syntens

Syntens

Adres
Samenvoeging KvK en Syntens
De fusie van de Kamer van Koophandel Nederland, de Regionale Kamers van Koophandel en Stichting Syntens is op 1 januari 2014 een feit.

Op werkdagen helpen we u (van 8:00 tot 20:00) direct met al uw ondernemersvragen en idee??n.

Direct innovatieadvies 088 – 444 0 222

Er zit een team van ervaren innovatieadviseurs voor u klaar om u direct te helpen met al uw vragen. Op onze website vindt u tevens een overzicht van de meest gestelde vragen die we ontvangen via onze direct innovatieadvieslijn.??

Voor onze receptie, kantoren en algemene informatie belt u met ons algemeen nummer 088 – 444 0 444

Website
Syntens is een onafhankelijk netwerk voor MKB ondernemers. Syntens is specialist in vernieuwing in alle bedrijfsaspecten en weet waar kennis en kennissen te vinden zijn.

Wij zijn een innovatienetwerk. Onze 270 innovatieadviseurs kennen de wereld van het MKB en kennen de wereld van kennisinstellingen. Zo kunnen wij uw vraag snel koppelen aan het aanbod.

Wij geven op jaarbasis zo’n 20.000 adviezen en 1.000 workshops aan het MKB.

Het Ministerie van Economische Zaken is onze grootste opdrachtgever. Dat maakt onze dienstverlening onafhankelijker van commerciële partijen en zorgt ervoor dat we u geen kosten in rekening hoeven te brengen.

En het resultaat? Meer dan 80% van onze klanten is positief over (te realiseren) verbeteringen in eigen bedrijf en driekwart van alle bedrijven komt tot nieuwe inzichten.

Onze missie
Permanente innovatie is noodzakelijk. Dat is goed voor onze internationale concurrentiepositie en goed voor Nederlandse bedrijven. Wij zijn daarvan overtuigd en onze klanten ook.

Syntens heeft zijn missie dan ook als volgt verwoord:

Syntens zet MKB-ondernemingen aan tot succesvol innoveren, versterkt het innovatievermogen van ondernemend Nederland en levert daarmee zichtbaar een bijdrage aan duurzame groei.