Solveon Incasso B.V.

Solveon Incasso B.V.

Branche
Finance - Incasso
Adres

Lindorff, in 2017 inmiddels overgenomen door Intrum Justitia, heeft in 2012 Solveon overgenomen, dochteronderneming van ABN AMRO

Solveon Incasso BV
Podium 1
3826 PA Amersfoort

Postadres
Postbus 2750
3800 GJ Amersfoort
Telefoon 088 222 5240
E-mail: info@solveon.nl

Website

Lindorff neemt Solveon over, een dochteronderneming van ABN AMRO

Lindorff Group, een toonaangevende Europese leverancier van schuldgerelateerde administratieve diensten, heeft Solveon overgenomen, een incassodochter van de ABN AMRO Bank N.V. in Nederland.

Een persbericht over deze strategische overname van Lindorff stelt dat de overname de positie van Lindorff als preferred partner versterkt van banken en financiële instellingen in Europa en maakt Lindorff Netherlands tot de nummer 1 incasso-onderneming voor financiële instellingen in de Nederlandse markt.

“Deze overname maakt deel uit van de langetermijn strategie van Lindorff om Europa’s belangrijkste aanbieder te worden van incassodienstverlening aan financiële instellingen. Na de overname van het bedrijf, is Lindorff de nummer 1 in de financiële sector in alle landen waarin wij actief zijn. De medewerkers van het bedrijf staan bekend om hun expertise
binnen de Nederlandse financiële sector. Gecombineerd met de hoogwaardige incasso-vaardigheden van Lindorff zullen we een nieuwe benchmark stellen in de sector en over opwindende mogelijkheden voor verdere groei beschikken”, aldus Endre Rangnes, CEO Lindorff Group.

Redactie FM.nl – 30 sep 2012