SocialBrands

SocialBrands

Branche
Social media acties
KvK nummer
72303654
Opgericht
2011
Aantal medewerkers
10
Adres

Contactgegevens
Patroonstraat 13
3861 RN Nijkerk
Telefoon: 033 763 05 55
E-mail: info@socialbrands.nl

Website
Social media

Over SocialBrands

SocialBrands biedt u Social Media zonder gedoe. Eenvoudig acties lanceren binnen uw Facebook pagina. Kom in interactie met uw doelgroep via social media.

Welke doelen kunt u bereiken met ons platform Elke actie, die u als ondernemer offline of online inzet, moet iets kunnen opleveren. Met de acties die u via ons platform lanceert kunt u onder meer: leads genereren, van uw klanten leren, meer fans op Facebook krijgen, kwalitatieve followers krijgen op Twitter en een klantenbestand opbouwen en onderhouden.

Op wie richten wij ons? Ons doel is, om het voor u gemakkelijk te maken acties te lanceren op Social Media zonder al het programmeerwerk. Vooral het MKB maakt nog niet optimaal gebruik van Social Media. De reden hiervoor is vaak dat men een programmeur moet inhuren, de kosten te hoog zijn of er is domweg te weinig tijd. Vooral de kosten kunnen vaak oplopen tot enkele duizenden euro’s voor een simpele actie. Daarom hebben we gekozen voor een abonnementenmodel waarbij u tegen een relatief laag bedrag professionele acties kunt maken en lanceren.

Met het platform van SocialBrands kunt u eenvoudig tabs met acties aan uw Facebook pagina toevoegen. Zoals een loterij,Kortingscoupon, Groepdeal of Competitie.

Belangrijk: Met elke actie waar een deelnemer aan mee doet geeft de consument toestemming van deelname tevens ontvangt je hier de volgende gegevens van. email,leeftijd, geboortedata ,man of vrouw Je bouwt dus tevens een bestand op.