SNS

SNS

Branche
Bank - Verzekeringen
KvK nummer
16062338
Opgericht
1817
Adres

Hoofdkantoor SNS

Croeselaan 1
3521 BJ Utrecht

Postadres SNS

Postbus 1600
3500 BP Utrecht

Postadres SNS Zakelijk

Postbus 10015
3505 AA Utrecht

Antwoordnummer

SNS
Antwoordnummer 6261
3505 AA Utrecht

Postadres SNS Zakelijke verzekeringen

SNS Zakelijke verzekeringen
Antwoordnummer 6261
3505 AA Utrecht

Website
Social media

Over SNS

SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheek- en verzekeringsproducten. Met producten die je een duidelijk voordeel bieden. We zijn er voor jou.

Zo bankier je bij ons

Waar andere banken kantoren sluiten, openen wij juist meer winkels. Al meer dan 200! Hier kun je terecht voor persoonlijk advies. En natuurlijk regel je je bankzaken heel eenvoudig via je mobiele telefoon, tablet of pc.

Waar komen wij vandaan?

200 jaar geleden zijn we begonnen als spaarbank voor de gewone Nederlander. Zo zijn we ooit begonnen en zo willen we ook verder.

SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en is onderdeel van de Volksbank. Daaronder vallen 4 verschillende merken: ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. En de Volksbank hoort bij de 4 grootste banken van Nederland.

Vanaf 1 januari 2017 hebben we een nieuwe naam: de Volksbank. Lees waarom de naam is veranderd en wat dat precies betekent (particulier)

Maatschappelijk betrokken

We vinden het belangrijk dat mensen zich goed kunnen redden als het om geld gaat. We maken daarom slimme digitale hulpmiddelen om jou en andere klanten te helpen met inzicht in je uitgaven. We helpen kinderen leren omgaan met geld en geven lessen aan senioren om te leren omgaan met internetbankieren.

We staan open voor jou

We willen niks liever dan dat je tevreden bent over onze dienstverlening. We luisteren daarom naar je idee├źn, klachten en complimenten op onze online SNS Community. Ben je net zo betrokken als wij? Dan is het ook mogelijk om je aan te melden voor de klantenraad (particulier).

Verantwoord ondernemen

We beseffen dat we er niet alleen zijn voor onze klanten. We zijn een onderdeel van de wereld. Daarom investeren we niet in bedrijven met activiteiten waar mensen onder lijden of de natuur schade door oploopt.