Siemens Enterprise Communications B.V.

Siemens Enterprise Communications B.V.

Adres

In 2013 nam Unify de activiteiten van Siemens Enterprise Communications over.

Unify B.V.
Burgemeester Rijnderslaan 30
1185 MC Amstelveen
tel: +31307101345
email nl@unify.com

 

Website

Unify vervangt Siemens Enterprise Communications – Siemens AG blijft aandeelhouder

HUIZINGEN, Oct 15, 2013

In Brussels Airport krijgt Unify, de nieuwe naam van Siemens Enterprise Communications, meteen een vliegende start. De nieuwe merknaam werd wereldwijd geïntroduceerd op 15 oktober jl. In de nationale luchthaven, waarvoor Unify de communicatie-infrastructuur uitbouwt en beheert, staat de naam nu ook op zes verschillende billboards.

De nieuwe brand weerspiegelt de ambitie van Unify om zijn klanten bij te staan in de realisatie van hun ambities, door communicatie en samenwerking te harmoniseren in één doeltreffende en eenvoudige gebruikerservaring. De nieuwe naam sluit bovendien nauw aan bij het geavanceerde portfolio aan communicatiediensten, dat is ontwikkeld na twee jaar gebruikersanalyse, in samenwerking met frog, een van ’s werelds belangrijkste adviesbureaus in strategische productinnovatie.

Met Unify’s portfolio kunnen gebruikers op een vlotte en inspirerende manier met elkaar communiceren en samenwerken, waarbij ze meteen alle informatie uit om het even welke omgeving (publieke, bedrijfs- en sociale netwerken) kunnen betrekken, naadloos geïntegreerd in de bedrijfsprocessen.

“We ruilen de naam Siemens Enterprise Communications voor een nieuwe naam, die precies verwoordt wat we doen”, stelt Managing Director Arnaud Spirlet van Unify Belux. “Siemens AG blijft net zoals de US investeringsgroep Gores hoofdaandeelhouder en ondersteunt onze visie ten volle. We zijn trots op ons Siemens-erfgoed en blijven trouw aan de waarden en traditie van innovatie en kwaliteit. Maar ook zijn we trots op onze nieuwe merknaam, die onze ambitie weerspiegelt om onze leiderschapspositie in Unified Communications oplossingen te versterken.”