Shops United

Shops United

Branche
Internet Publishing
KvK nummer
30271572
Opgericht
2009
Aantal medewerkers
26
Adres

Shops United
Hofhoek 7 III
3176 PD Poortugaal

Telefoon: 085-273 27 81
E-mail: info@shops-united.nl

Website
Social media

Over Shops United

De aflevering van pakketten is hét visitekaartje van een webwinkel. Voldoende aandacht besteden aan het logistieke proces van uw webwinkel is dan ook van essentieel belang. Shops United is expert op het gebied van snelle en goedkope pakketverzending en biedt u een complete verzendoplossing voor al uw pakketten in binnen- en buitenland.

Onze unieke webapplicatie is uitermate geschikt voor elke webshop. Of u nu een kleine, middelgrote of grote webshop beheert; wij bieden u het beste van elke leverancier. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk grote volumecontracten opgebouwd met verschillende leveranciers, die zich inmiddels allemaal onder het dak van ons systeem bevinden. Naast de keuzemogelijkheid uit onder meer PostNL en DHL, kunt u met ons systeem ook kiezen of u uw zendingen handmatig wilt invoeren of dat u deze (automatisch) laat importeren uit bekende webwinkelsoftware-aanbieders als Lightspeed, Magento, Shopify, Shoppagina en CCV Shop.

Niet voor niets gingen al ruim 2000 webwinkeliers u voor met het profiteren van de complete verzendoplossing van Shops United. De keuze voor Shops United bespaart hen vele duizenden euro’s per jaar. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag dan gerust een gratis vrijblijvende offerte aan.